UHAPŠEN JER JE ŠUTNUO MAČKU U VODU: Čeka ga 10 godina robije, OVO ga je oteralo u zatvor! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.05.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka policija uhapsila muškarca jer je šutnuo mačku u more.

UHAPŠEN JER JE ŠUTNUO MAČKU U VODU: Čeka ga 10 godina robije, OVO ga je oteralo u zatvor! (VIDEO)

Foto: instagram.com/the_kitten_guinness

Grčka policija uhapsila je muškarca koji je nogom šutnuo mačku u more dok je večerao u restoranu na ostrvu Evija. 

Gosti jednog restorana uz obalu mora pokušali su da ribom namame mačke da odu sa terase ka moru, a onda je jedan od muškaraca mačku šutnuo nogom.

Ako bude optužen, muškarac sa snimka mogao bi da se suoči sa 10 godina zatvora. Takođe bi mogao dobiti maksimalnu novčanu kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Meštani Evije su mačku odveli veterinaru, gde je ustanovljeno da je nepovređena.

- Nasilje nad životinjama je neprihvatljivo. Čestitam onima koji su objavili snimak - rekao je grčki ministar policije Takis Teodorikakos.

Grčka je 2020. donela strog zakon prema kojem se zlostavljanje životinja kažnjava s jednom do deset godina zatvora. Odluka je jednoglasno izglasana u parlamentu, a predviđa i pozamašne novčane kazne.

Grčka ima jednu od najvećih populacija pasa i mačaka lutalica na svetu, a aktivisti za prava životinja procenjuju da samo u Atini postoje milioni uličnih mačaka i pasa. Grčka ostrva su takođe puna mačaka, a posebno oko lokacija gde su restorani i gde ima hrane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ns

05.05.2022 14:28

Vidi se po faci o kakvom se ološu i retardu radi, treba mu dati maximalnu novčanu i kaznu zatvora, da mu više nikada ne padne na pamet da zlostavlja nedužne životinje. Kod nas bi isto trebalo izglasati ovakav zakon, jer svakodnevno gledamo manijake kako se iživljavaju nad životinjama.

Sallee

05.05.2022 16:38

Svaka cast braco Grci .👏👏👏👏👏👏