NE MOŽE TO TAKO! Šolc žestoko zamerio Zelenskom, OVO JE RAZLOG!

Autor:

Svet

03.05.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je za televiziju ZDF da je odluka ukrajinskih vlasti da odbiju posetu predsednika Nemačke Franka Valtera Štajnmajera Kijevu bila „značajan incident".

NE MOŽE TO TAKO! Šolc žestoko zamerio Zelenskom, OVO JE RAZLOG!

Foto: www.profimedia.rs/Tanjug/AP

- To je prepreka - rekao je Šolc, govoreći o mogućnosti da on poseti Ukrajinu u budućnosti.

Sredinom aprila list „Bild" je saopštio da je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski odbio da primi svog kolegu iz Nemačke Štajnamera.

Vlasti u Kijevu smatraju da je lider Nemačke u prošlosti bio previše blag prema Rusiji.

Političari različitih partija u Berlinu oštro su kritikovali odluku Zelenskog koju su okarakterisali kao „diplomatsku grešku".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

03.05.2022 09:06

Zasto dozvoljavate da taj patuljak diriguje celoj evropi i da vas ameri bace na kolena i smanji vam lep standard života što je amerima u cilju da oslabi evropu da bi oni prosperilali zar nema neko pametan u evropi da kaže dosta

Odgovori 32 0
Beli Anđeo

03.05.2022 20:36

Sveto pismo kaže da će postaviti mladog čoveka za predsednika sveta i on će izazvati strašan rat u svetu kad bude ranjen. Sreća da će ga svet otkriti da je prevarant i tako će se čovečanstvo spasiti od prevare jer on nije od Boga već od sotone. Da li ga prepoznajete?