DOBRICA VESELINOVIĆ: Putin će štititi samo svoje interese!

Autor:

Svet

01.05.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera pokreta "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović kaže da predsednik Rusije Vladimir Putin koristi Srbiju i gleda samo svoje interese.

DOBRICA VESELINOVIĆ: Putin će štititi samo svoje interese!

Foto: printskrin

Dobrica Veselinović

Na pitanje kako mu deluje izjava predsednika Rusije Vladimira Putina da su Donjecka Narodna Republika i Luganska Narodna Republika postale nezavisne na osnovu presedana Međunarodnog suda pravde prilikom odlučivanja o nezavisnosti Kosova, Veselinović kaže da će Putin uvek gledati samo svoje interese.

- Kao i uvek do sada Vladimir Putin će štititi samo svoje interese i koristiće nas kada mu to bude odgovaralo radi podkusurivanja u sopstvenim sukobima, što je nešto što se ponavlja već desetinama godina, a u poslednje vreme je i više nego evidentno preko pitanja Kosova i privatizacije NIS-a. Na nama je da štitimo iterese građana i građanki Srbije, što znači da prestanemo da sedimo na dve stolice jer će posledice takve politike biti pogubne, a to je da ćemo na kraju biti ostavljeni i iskorišćeni - kaže Veselinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading