SELFIJI, AUTOGRAMI, PA BOMBE! Oglasile se sirene, Anđelina Džoli u panici, dobila i pesmu iz Rusije! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

01.05.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđelina Džoli nalazi se u poseti Ukrajini, gde se susrela sa decom ugroženom zbog rata u toj zemlji.

SELFIJI, AUTOGRAMI, PA BOMBE! Oglasile se sirene, Anđelina Džoli u panici, dobila i pesmu iz Rusije! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Anđelina je specijalna izaslanica visokog komesara Ujedinjenih nacija za izbeglice, a u Ukrajini je razgovarala sa decom bez roditelja i raseljenom decom, kao i sa volonterima i lekarima koji se o njima brinu, prenosi Bi-Bi-Si.

Glumica je obišla železničku stanicu, gde se sastala sa volonterima, koji rade sa raseljenima, a koji su joj ispričali kako svaki dežurni psihijatar dnevno razgovara sa 15 osoba i kako se većinom na stanici nalaze deca, starosti od dve do deset godina.

Džolijevu su snimili kako je šetala gradom uz pratnju, kada su se začule sirene za vazdušnu uzbunu. Nedugo potom, ona je s pratnjom odvedena na sigurno, a ženski član pratnje je zamolio da snimanje prestane, piše Dejli Miror.

Glumica je prethodno potpisivala autograme gostima kafića u kom se našla, a snimak se brzo proširio društvenim mrežama.

Anđelina je poznata po svom radu s izbeglicama, pa je odmah na početku ruske agresije na Ukrajinu upozorila na stradanja civila.

Već smo videli izveštaje o žrtvama i ljudima koji su počeli da beže iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može da se preceni - istakla je glumica.

Na sve ovo reagovao je i generalni direktor ruske svemirske agencije "Roskosmos" Dmitrij Rogozin. On je Anđelini posvetio pesmu u kojoj je pozvao da poseti Donbas.

Rogozin je naveo da još nije pisao poeziju, ali da je sada morao to da uradi.

"Dođi kod nas u Donbas! Ovde su votka, pivo i kvas", naveo je Rogozin u pesmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading