CEO GRAD ĆE KRVARITI, NIKO NEĆE OSTATI ŽIV! Evakuisana deca zbog dojave o bombama: Opšta panika u Crnoj Gori, JEZIVE poruke osvanule na mejlovima škola!

Autor:

Svet

27.04.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo prosvete, nauke, kulture i sporta Crne Gore donelo je odluku da se danas prekine nastava u svim školama u Crnoj Gori zbog preetećih anonimnih poruka, koje su osvanule jutros na brojnim zvaničnim školskim mejlovima.

CEO GRAD ĆE KRVARITI, NIKO NEĆE OSTATI ŽIV! Evakuisana deca zbog dojave o bombama: Opšta panika u Crnoj Gori, JEZIVE poruke osvanule na mejlovima škola!

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

Televiziji "Vijesti" je nezvanično rečeno iz policije da su njihovi službenici na terenu.

Bombe su dojavljene u Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju, Cetinju, Plavu, Gusinju, Petrovcu, Kolašinu...

Javljeno je da je bomba navodno postavljena u Osnovnoj školi "Savo Ilić" u Kotoru, i u barskim osnovnim školama „Blažo Jokov Orlandić" i "Anto Đedović", zbog čega su učenici jutros vraćeni kući.

U Beranama su evakuisane dve osnovne škole u gradu "Vuk Karadžić" i "Radomir Mitrović".

Iz Centra bezbednosti Berane "Vijestima" je rečeno da su evakuisane osnovne škole i u Petnjici, Andrijevici, Plavu i Gusinju.

Republika

Foto: printscreen

 

"Postupamo u skladu sa protokolom i preduzimamo sve mjere i radnje" rečeno je iz policije.

Takođe, sve osnovne škole u Herceg Novom su evakuisane, kao i obe škole na Cetinju "Lovćenski partizanski odred" i "Njegoš".

Direktori osnovnih škola u Nikšiću dobili su putem mejla upozorenje da su u tim ustanovama postavljene bombe.

Deca su vraćena kućama, a policija preduzima dalje radnje. Dojave o bombama dobili su direktori 19 osnovnih škola u tom gradu, uključujući i područna odjeljenja.

U mejlu upozorenja navodno stoji da je postavljeno više bombi, da je u pitanju osveta i da će mnogo krvi biti proliveno.

Dojava o bombi je stigla i za nekoliko seoskih i gradsku osnovnu školu "Risto Manojlović" u Kolašinu, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ive

27.04.2022 07:12

Kakvih psihopata ima.... To je za zatvor bez ikakvog prava na sudjenja.... Zar na decu da udare...