UDARNA PORUKA PUTINU! Erdogan nudi rešenje za rat u Ukrajini!

Autor: Republika

Svet

26.04.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan predložio je Vladimiru Putinu da se pregovori Rusije i Ukrajine nastave u Istanbulu.

UDARNA PORUKA PUTINU! Erdogan nudi rešenje za rat u Ukrajini!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao je u razgovoru s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom da je neophodno nastaviti pregovarački proces Moskve i Kijeva u Istanbulu, saopšteno je iz kancelarije turskog lidera.

Erdogan je, kako je saopšteno iz kancelarije turskog predsednika, ponovio da je neophodno što pre uspostaviti prekid vatre u Ukrajini i dodao da je Ankara spremna da doprinese tome.

- Ukazavši na važnost prekida vatre, efikasnog funkcionisanja humanitarnih koridora i bezbedne evakuacije, predsednik Erdogan je rekao da će Turska i dalje činiti sve što može da bi se zaustavio trend koji nanosi štetu svima i da bi se uspostavio čvrsti mir. Predsednik Erdogan je, takođe, ponovio svoj predlog da se nastavi pregovarački proces u Istanbulu, koji predstavlja važan prag u pregovorima Rusije i Ukrajine, koji vodi ka razgovorima na nivou lidera - navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milorad vezernik

26.04.2022 14:04

A da ga malo isfrulis termitu ti ces nekom nesto pricas za koridore itd. Gledaj svoj plovak i ne kenjaj.