DRAMATIČNE SCENE STIŽU IZ RUSIJE: Plamen gutao skladište nafte bitno za DOPREMANJE do Evrope (VIDEO)

Autor:

Svet

25.04.2022

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema naznaka da je povezan s ratom u Ukrajini.

DRAMATIČNE SCENE STIŽU IZ RUSIJE: Plamen gutao skladište nafte bitno za DOPREMANJE do Evrope (VIDEO)

Foto: youtube.com/HocDoc

Veliki požar izbio je rano jutros u skladištu nafte u ruskom gradu Brjansku, saopštilo je ministarstvo za vanredne situacije i dodalo da nema povređenih.

Nije bilo neposrednih naznaka da je požar povezan sa ratom u Ukrajini, iako su ruski zvaničnici rekli prošle nedelje da su ukrajinski helikopteri pogodili stambene zgrade i ranili sedam ljudi u toj oblasti, prenosi Rojters.

 

 

U saopštenju ministarstva navodi se da se požar dogodio u objektu u vlasništvu kompanije za naftovode Transnjeft u 2 sata po moskovskom vremenu, i da nije bilo potrebe da se evakuiše bilo koji deo grada od 400.000 ljudi.

"Transnjeft-Družba" (ćerka kompanije "Transnjeft") ima rezervoare kapaciteta 3,1 milion kubnih metara, a proizvodni pogoni preduzeća nalaze se u 11 ruskih regiona. Preduzeće upravlja naftovodom "Družba", kojim se nafta iz Rusije dostavlja u Evropu.

Brjansk je administrativni centar 154 kilometara severoistočno od ukrajinske granice, u blizini Sumske i Černigovske oblasti, i oko 380 kilometara udaljen od Moskve, glavnog grada Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

25.04.2022 06:53

To ima veze sy Ukrajinom i treba adekvatno odgovoriti!