UKRAJINA JE UJEDINJENA VIŠE NEGO IKAD! Ukrajinski pregovarač Mihajlo Podoljak: Rusija za dva meseca nije ništa postigla!

Autor:

Svet

22.04.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Podoljak je na svom Twitter nalogu sastavio listu ruskih postignuća

UKRAJINA JE UJEDINJENA VIŠE NEGO IKAD! Ukrajinski pregovarač Mihajlo Podoljak: Rusija za dva meseca nije ništa postigla!

Foto: Youtube/ ТСН

Savetnik ukrajinskog predsednika i jedan od pregovarača s ukrajinske strane Mihajlo Podoljak je na svom Twitter nalogu objavio kako je ruska invazija počela pre gotovo dva meseca, a nakon toga je napisao šta je sve Rusija dosad postigla.

– Dva meseca rata bliže se kraju. Šta je Kremlj postigao?

1. Ukrajina je ujedinjena više nego ikada pre.

2. Zapad je konsolidovan.

3. Proruski lobisti nemaju budućnost.

4. Severni tok 2 je zauvek zatvoren.

5. Ruska ekonomija propada.

6. Ruske trupe trpe hiljade gubitaka.

Kremlj je time što je započeo ovaj rat pokazao da ne razume svetski poredak u 2022. godini. Ruske vlasti održale su majstorski kurs o tome kako sami od sebe izgubiti partiju šaha. Rezultat je potpuna politička i ekonomska izolacija – napisao je Podoljak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ljuba

22.04.2022 15:11

Tebi mora da je pukla bomba blizu glave...

Opanak

22.04.2022 15:59

@ljuba - kakva bre bomba pa ti drogirani fasisti imaju chipovane glave i prenose ono sto naredi psihic iz usRa...Putin jeste napravio gresku sto je pesadijski odmah krenuo uz respekt civila koji su uglavnom naoruzani prema zakonu kokainskog jevrejina, trebalo je po ugledu na Nato da krene tepih bombama i za svakog ruskog vojnika da odstreli po jedan fasisticki grad malom nuklearkom, sve po receptu usRa u Japanu, i sve bi trajalo nedelju dana...ovako je omogucio americi da napravi biznis veka prodajom oruzja pogubljenoj Eu i svojoj pesadiji u Ukrajini,... bog nek mu oprosti ruske vojnike izginule bez velike potrebe! A ovaj klovn govori istinu, njemu Ukrajina nije ni bitna nego zelena pare usRa koje dobija, izgubili jugoistok zemlje nepovratno a njemu to nije nista, naravno....katastrofa od kakvih debila danas zavise ljudski zivoti svuda??!

Vau

22.04.2022 16:47

Ukrajinci su se toliko iznalupetali, za ova dva meseca, da nisu kroz celu svoju istoriju.Nisam znao da je Ukrajna toliko leglo, fanatika, nacista i beskrupuloznih ljudi, kojima zivoti naroda i sudbina propasti svoje zemlje manje znaci od mrznje i nacistickog fanatizma.