ŠTA SE DEŠAVA SA PUTINOM? Snimak šokirao svet, svi gledaju u njegovu desnu ruku! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.04.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo pokrenute spekulacije o narušenom zdravlju Vladimira Putina.

ŠTA SE DEŠAVA SA PUTINOM? Snimak šokirao svet, svi gledaju u njegovu desnu ruku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Još od samog početka ruske invazije na Ukrajinu, govorilo se o narušenom zdravlju Vladimira Putina, pa su spekulisalo čak i da se predsednik Rusije uopšte nije pojavljivao u javnosti, već je bio u pitanju hologram.

Nakon najnovijeg snimka iz Kremlja, ponovo su pokrenute priče o njegovim navodnim problemima sa zdravljem. Putin je snimljen kako razgovara se ministrom odbrane Sergejom Šojguom o Marijupolju.

Međutim, način na koji Putin sedi pokrenuo je dodatna pitanja u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, za koje neki posmatrači tvrde da se naglo pogoršalo od početka rata 24. februara. Ruski predsednik je tokom sastanka bio pogrbljen u stolici, a ivicu stola je sve vreme držao desnom rukom.

Anders Aslund, švedski ekonomista i bivši savetnik za Rusiju i Ukrajinu, rekao je da video snimci sastanka pokazuju da su oba Rusa depresivna i naizgled lošeg zdravlja.

- Šojgu mora da pročita svoje komentare Putinu i nerazgovetan je, što sugeriše da su glasine o njegovom srčanom udaru verovatne. Loše sedi. Loše se drži - kaže Aslund.

Spekulacije o Putinovom zdravlju, dramatično su porasle, pa pojedini sugerišu da su mu lice i vrat izrazito naduti, pa se spekuliše da se možda podvrgava lečenju steroidima, a navodno su ga lekari za rak posetili najmanje 35 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Зоран

22.04.2022 11:52

Испод стола је "дугме" 🤣

Odgovori 28 7
Deka

22.04.2022 11:56

Hitlerizam

Odgovori 10 17
Vladimir Vladimirovič Putin

22.04.2022 13:30

Dobro sam... ne brinite. Bila je mala prehlada i neki sezonski virus, ali sad je sve u redu. Zahvaljujem globalističkim dežurnim dušebrižnicima na iskrenom interesovanju za moje zdravlje. Pozdrav.

Odgovori 11 1
djema

22.04.2022 13:40

Ovaj covek se bori da ostane u stolici.Poremecaj centra za ravnotezu bi mogao biti objasnjenje.