LUDILO U SIRIJI - 20 MRTVIH

Autor: Tanjug

Svet

04.01.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici i posmatrači u Siriji saopštili su da je u napadima aviona za koje se nagađa da su ruski, poginulo najmanje 20 osoba a ranjene su desetine, nakon što su avioni bombardovali dve stambene zgrade u enklavi pobunjenika istočno od Damaska.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogođene stambene zgrade

Zgrade u gradu Misaraba pogođene su sa najmanje četiri bombe pri čemu je povređeno više od 40 osoba, dok je najmanje desetoro njih ubijeno u napadima u obližnjim gradovima koji su poslednja uporišta pobunjenika u okolini sirijske prestonice, prenosi Rojters.

Kako je izvestila sirijska Opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Londonu, među poginulima u napadima na grad Misaraba bilo je 11 žena i jedno dete.

Rojters navodi da su aktivisti za ljudska prava objavili snimak na društvenim mrežama na kojem se vide spasioci kako izvlače žene i decu iz ruševina, ali da autentičnost tog snimka nije mogla nezavisno da bude potvrđena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading