SVADBA I RAZVOD U ISTO VREME!? Mladenci se mazali tortom, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.04.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od nezaobilaznih stvari na svakom venčanju je velika svadbena torta, a kako običaji nalažu, da bi im život bio sladak, mladenci bi prvo parče trebalo zajednički da iseku, a potom jednim zalogajem nahrane ono drugo. Tek tada kumovi i ostali gosti dobijaju priliku da se i oni zaslade i podele ovu simboliku sa parom.

SVADBA I RAZVOD U ISTO VREME!? Mladenci se mazali tortom, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Nalik na dečje rođendane, u poslednje vreme smo svedoci prakse da mladenci vole i da jedno drugom izmažu tortom po licu, ipak, jedan par je u tome uspeo da pretera. Misleći da pobednik, odnosno onaj ko brže i obilnije uspe da "umije" ovog drugog tortom, znači i veću dominacija u budućem braku, odmah po iznošenju torte mladenci, čiji snimak ne prestaje da se deli mrežama, su navalili jedno na drugo.

U trenutku dok je mlada pokušavala da iseče prvo parče, mladoženja je uzeo komadić i pokušao da je umaže. Mlada je uspela da se izmakne, ali i da uzvrati novopečenom mužu.

Tad je mladoženja uzeo ceo sprat torte i bacio u lice svojoj ženi, kada je počeo pravi haos. Mladenci su se ubrzo našli na podu, počeli da se mažu i guraju, dok su ih gosti šokirano posmatrali.

Kada je rvanje na podu privedeno kraju, jedna gošća je prišla mladi i rekla da krvari odnekud.

- Ti krvariš negde, pogledaj venčanicu", rekla je, a mlada je potom uvidela da je raskrvarila ruku.

- Vidi šta si uradio, dušo, krvarim - rekla je mlada mladoženji koji je šaljivo odgovorio:

- U nevolji sam.

Snimak nazvan "svadba i razvod u isto vreme" je za kratko vreme postao viralan, sakupio je više od tri miliona pregleda, a korisnici društvenih mreža osudili su ovakvo ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading