NOVI UDARAC ZA PUTINA! Ubijen još jedan RUSKI GENERAL!?

Autor:

Svet

17.04.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guverner Sankt Peterburga Aleksandar Beglov potvrdio je smrt još jednog ruskog generala.

NOVI UDARAC ZA PUTINA! Ubijen još jedan RUSKI GENERAL!?

Foto: Tanjug/AP

Ubijen je još jedan ruski general, kaže ruski zvaničnik. Guverner Sankt Peterburga Aleksandar Beglov potvrdio je smrt još jednog ruskog generala, javili su ruski mediji.

Nekoliko drugih ruskih generala i najvišeg vojnog osoblja ubijeno je u toku ruske agresije na Ukrajinu, uključujući zamenika komandanta 41. kombinovanih oružanih snaga Centralnog vojnog okruga Andreja Suhovtskog; General-major Vitalij Gerasimov, general-potpukovnik Jakov Rezancev i pukovnik Sergej Suharev, komandant elitnog 331. gardijskog vazdušno-desantnog puka.

Rusija, koja nije uspela u svojim početnim pokušajima da zauzme Kijev, sada se priprema za ponovnu ofanzivu u istočnom ukrajinskom regionu Donbasa.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski upozorio je u intervjuu ukrajinskim medijima da bi pregovori između Rusije i Ukrajine mogli da se okončaju ako Rusija ubije preostale ukrajinske snage u Mariupolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading