SPREMA SE NOVI UDARAC NA PUTINA: EU sprema novi paket sankcija Rusiji

Autor:

Svet

11.04.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministri spoljnih poslova Evropske unije u ponedeljak će na sastanku u Luksemburgu razmatrati dalje korake u vezi sa situacijom u Ukrajini, uključujući sankcije protiv Rusije, saopštio je šef evropske diplomatije Žozep Borelj.

SPREMA SE NOVI UDARAC NA PUTINA: EU sprema novi paket sankcija Rusiji

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin poslao moćnu poruku Zapadu

- Sankcije su uvek na dnevnom redu. Razgovor o Ukrajini uvek podrazumeva razgovor o efikasnosti naših sankcija... Sledeći paket je odobren i, naravno, ministri će razgovarati o daljim koracima - rekao je on.

On je dodao da će sa ministrima spoljnih poslova Evropske unije razgovarati o rezultatima svog putovanja u Kijev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Za sada toliko

11.04.2022 09:44

Ima jedan kontra paket, zatvaranje ventila energenata... Totalni. Koga vi vise ucenjujete id.oti.Sami sebi ste iskopali rupu. Tragedija je sto ce neduzan narod opet da pretrpi najvece posledice vas UMISLJENIH pametnjakovića kojima je samo stalo do svojih pozicija i sto dublje uvlačenja u d.upe Americkim hohstaplerima. Sve sto ce da vam se desi u blizoj buducnost ste ABSOLUTNO zasluzili.