PUTIN JE IZGUBIO RAZUM KAD GA UKRAJINCI NISU DOČEKALI SA CVEĆEM! Ruski oligarh žestoko napao šefa Kremlja: NISU OČEKIVALI TAKO ŽESTOK OTPOR KIJEVA!

Autor:

Svet

06.04.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski oligarh Mihail Hodorkovski, koga je režim u Kremlju proterao iz Rusije pošto je prethodno bio devet godina u zatvoru, kaže da je predsednik Rusije poludeo kada je shvatio da ukrajinci ruske trupe nisu dočekale sa cvećem u rukama.

PUTIN JE IZGUBIO RAZUM KAD GA UKRAJINCI NISU DOČEKALI SA CVEĆEM! Ruski oligarh žestoko napao šefa Kremlja: NISU OČEKIVALI TAKO ŽESTOK OTPOR KIJEVA!

Foto: printscreen

Vladimir Putin i Mihail Hordorovski

U intervjuu za CNN ruski oligarh je naveo da je situacija za Putinu vrlo brzo postala komplikovana, kada su propali planovi za brzo osvajanje Ukrajine.

- Na početku, Putin je želeo smenu režima u Kijevu, kako bi instalirao svoje marionete. Očekivao je i da će ruske trupe biti dočekane sa cvećem na ulicama Ukrajinskih gradova - kaže Hordorkovski dodajući da Rusija nije očekivala žestok otpor Kijeva.

Foto: printscreen

Mihail Hodorkovski

Prema njegovim rečima, kada se to nije dogodilo, smatra oligarh, ruski predsednik izgubio je živce.

- Ne samo da se Putin žestoko iznervirao, verujem da je načisto poludeo! Tada je počelo bombardovanje Kijeva i Harkova - kaže izgnani tajkun. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Los ruski standard

08.04.2022 07:51

Odakle ste izvukli ovog kretena, zar i u zatvoru ima internet?