POČINJE novi NAPAD! Oglasio se Ramzan KADIROV! "Položite ORUŽJE ili umrite bez ČASTI"!

Autor:

Svet

02.04.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadirov je danas izjavio da su, kako je naveo, "ukrajinski nacisti" u Marijupolju "saterani u ćošak" i da imaju samo dva očigledna izbora.

POČINJE novi NAPAD! Oglasio se Ramzan KADIROV! "Položite ORUŽJE ili umrite bez ČASTI"!

Foto: Tanjug/AP

Lider Čečenije Ramzan Kadirov saopštio je danas da su borci iz te ruske republike počeli napad na fabriku u Mariupolju, u kojoj se, kako tvrdi, nalaze "militanti ukrajinskih nacionalnih bataljona".

- Borci legendarnog puka nazvanog po heroju Rusije Ahmat-Hadži Kadirovu počeli su napad na fabriku u Mariupolju... Ne sumnjam da će postavljeni zadatak biti izvršen. Da, teško je, ali izvodljivo - napisao je Kadirov na Telegramu.

On nije precizirao o kojoj fabrici je reč, navodi TASS.

Kadirov je u prethodnoj objavi naveo da su ekstremisti sada koncentrisani najviše na području metalurškog kombinata "Azovstalj".

Kadirov je danas izjavio da su, kako je naveo, "ukrajinski nacisti" u Marijupolju "saterani u ćošak" i da imaju samo dva očigledna izbora - da dobrovoljno polože oružje ili da "umru bez počasti".

Više o ratu u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading