Doktori se NE ODVAJAJU od njega! Otkriveno od čega boluje VLADIMIR PUTIN! Lice i vrat mu naduveni od terapije! (FOTO)

Autor:

Svet

02.04.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin stalno je u pratnji lekara specijalizovanog za rak štitne žlezde, tvrdi nezavisni istraživački medij Projekt (Proekt).

Doktori se NE ODVAJAJU od njega! Otkriveno od čega boluje VLADIMIR PUTIN! Lice i vrat mu naduveni od terapije! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Hirurg Jevgenij Selivanov iz Centralne kliničke bolnice u Moskvi doleteo je najmanje 35 puta u crnomorsko letovalište Soči koje je omiljeno mesto stanovanja ruskog predsednika.

 

Jedna verzija je da je lečen steroidima, što bi dovelo do naduvenog izgleda oko lica i vrata. Otkriće Projekta, koji je blokiran u Rusiji i koji sada funkcioniše iz inostranstva, podupire teorije da je Putin objavio rat Ukrajini iako pati od zdravstvenih problema skrivenih od ruskog naroda. U njemu se detaljno navode službeni zapisi koji tvrde da je predsednik sve više okružen velikim brojem lekara, a krajem 2019. godine u Soči ga je pratilo njih 13, prenosi Jutarnji list.

U izveštaju se spominje i njegovo produženo razdoblje izolacije u septembru, što je, čini se, izazvalo pometnju među saradnicima, a nakon toga Vladimir Putin sve sastanke vodi sedeći na drugom kraju stola od svojih sagovornika.

- Obećali smo da ćemo vam otkriti glavnu tajnu Kremlja. Naravno, govorimo o zdravlju Vladimira Putina - rekli su iz Projekta.

U izveštaju su identifikovani lekari koji redovno putuju sa Putinom, koji će u oktobru napuniti 70 godina. Navodi se da je ruski predsednik pet puta iznenada nestao iz javnosti zbog medicinskih problema.

Postojale su i ranije tvrdnje da je Putin bolovao od raka, što je Kremlj demantovao.

Istraživačkom mediju iz Centralne kliničke bolnice rekli su da je dr Selivanov na službenom putu i da ne znaju kad će se vratiti u bolnicu.

Među svitom lekara koja prati ruskog predsednika nalazi se i doktor Aleksej Šeglov, hirurg za koga se tvrdi da toliko pomno prati Putina da se čak nalazi i na nekim fotografijama sa njim.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je kako priče o Putinovu raku štitne žlezde nisu istinite, kao ni izveštaji koji tvrde da je Putin bio operisan. Objavljene dokumente nazvao je lažima.

Više o ratu u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading