RUSI PREDLAŽU KIMU: Pusti dugme, otvori šampanjac

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

01.01.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Saveta federacije za odbranu i bezbednost Franc Klincevič posavetovao je Kim Džong Una da nuklearno dugme zameni bocom šampanjca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trebalo bi malo da o'ladi: Kim Džong Un

Ruski senator smatra ispravnim učešće sportista Severne Koreje na Olimpijadi u Južnoj Koreji.

- Mislim da će u ovom slučaju biti u potpunosti realizovana deviza savremenog olimpijskog pokreta "O, sportu, ti si svet" koju je saopštio osnivač Pjer de Kuberten" - rekao je Klincevič novinarima.

- Što se tiče nuklearnog programa Severne Koreje, stav Rusije ostaje nepromenjen: mi predlažemo njenom lideru Kim Džong Unu da zameni sto sa nuklearnim dugmetom za bocu šampanjca, koja će posebno biti u skladu sa novogodišnjim praznikom - saopštila je pres-služba ruskog parlamentarca. 

U novogodišnjem govoru, emitovanom na državnoj televiziji, Kim je rekao da je Severna Koreja postigla istorijski poduhvat "popunjavanjem'' svojih nuklearnih snaga navodeći da on ima "nuklearno dugme" na svom stolu. 

- SAD bi trebalo da znaju da je dugme za nuklearno naoružanje na mom stolu. Cela SAD je u dometu našeg nukleranog naoružanja. SAD nikada ne mogu da započnu rat protiv mene i naše zemlje - rekao je Kim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading