"SAMO DA RATA NE BUDE!" Stihovi Đorđa Balaševića na ratištu u UKRAJINI!

Autor:

Svet

28.03.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljive stihove pesme Đorđa Balaševića koji pozivaju na mir objavili su ukrajinski umetnici, a objavu je preneo njegov sin Aleksa Balašević.

"SAMO DA RATA NE BUDE!" Stihovi Đorđa Balaševića na ratištu u UKRAJINI!

Foto: Printscreen/Instagram/megdan.fighting

"Samo da rata ne bude"

- Stihovi mog oca na još jednom ratištu. Nažalost. U Ukrajini!!! Prevedeno: Samo da rata ne bude, ludila među ljudima. Nije ovo situacija kada je ponos na prvom ili drugom mestu, ovo je nažalost situacija kada je ponos na poslednjem mestu dok su molitva, pomoć i tuga na postolju. More poruka sam dobijao kada mi je otac otišao među zvezde iz cele istočne Evrope, onda sam se nadao da će nastaviti da mi pišu o njegovim ljubavnim pesmama, da me pitaju da li je Boža Pub stvarno postojao ali… Bože pomozi - napisao je Aleksa na svom Instagram profilu.

 

 

U opisu piše:

- Grupa kulturno umetničkog društva slovenske duše koju čine naša pravoslavna braća Ukrajinci, Belorusi i Rusi iz Istočne Ukrajine nam je poslala ovo uz naslov ‘Naša prosta duša slovenska’ na ulicama Mirnograda, grada u Donjeckoj Oblasti gde đavo pali svoja kandila, ali će mu Bog uskoro ugasiti… Nećemo se iznenaditi kada nam jave da jedan duh leti nad Krimom, Odesom i Karpatima i seje mir, kao što je sejao gde god je išao… Aleksa Balašević“ ☦ Spasibo bratья! Mir v Ukraine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading