"DRAGI DRUGOVI..."! Vladimir Putin se obratio UKRAJINSKIM VOJNICIMA! "Odmah odložite oružje i idete kući"!

Autor:

Svet

25.03.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaši očevi, dedovi i pradedovi nisu se borili protiv nacista, braneći našu zajedničku Otadžbinu, poručio je Putin ukrajinskim vojnicima.

"DRAGI DRUGOVI..."! Vladimir Putin se obratio UKRAJINSKIM VOJNICIMA! "Odmah odložite oružje i idete kući"!

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin je tokom televizijskog obraćanja rekao da će svi ukrajinski vojnici koji odbiju da izvrše zločinačka naređenja Kijeva i polože oružje moći nesmetano da napuste ratnu zonu.

- Dragi drugovi! Vaši očevi, dedovi i pradedovi nisu se borili protiv nacista, braneći našu zajedničku Otadžbinu, da bi današnji neonacisti preuzeli vlast u Ukrajini - rekao je Putin.

On je naglasio da su ukrajinski vojnici položili zakletvu na vernost svom narodu, „a ne antinarodnoj hunti koja pljačka Ukrajinu i ruga se tim ljudima“.

- Ne sledite njena zločinačka naređenja! Pozivam vas da odmah odložite oružje i idete kući. Dozvolite mi da objasnim: svi vojnici ukrajinske vojske koji ispune ovaj uslov moći će slobodno da napuste zonu borbenih dejstava i vrate se svojim porodicama - rekao je Putin, preneo je RT.

Više o ratu u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nele

26.03.2022 18:29

Znači da gubi, čim priča ove gluposti. Neka dođe da im to kaže lično, malo bliže, ako sme, iskompleksirana junačina.

Zlatko

07.04.2022 06:42

Jeli ovo teatar apsurda ili se Putin totalno pogubio.Posalje 200 000 vojnika i doslovno unisti jednu zemlju o jos je toliko cinican i misli da ima itko živ u toj žemlji koji o njemu i tim vojnicima ne misli sve najgore.