OBOŽAVA SRBIJU, čak bila i na grobu SLOBODANA MILOŠEVIĆA! Evo ko je Ruskinja koja se upustila u ozbiljnu polemiku sa ŠVARCENEGEROM posle njegovog apela Putinu! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

21.03.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arnold Švarceneger nedavno se obratio ruskom narodu i predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

OBOŽAVA SRBIJU, čak bila i na grobu SLOBODANA MILOŠEVIĆA! Evo ko je Ruskinja koja se upustila u ozbiljnu polemiku sa ŠVARCENEGEROM posle njegovog apela Putinu! (VIDEO/FOTO)

Foto: facebook.com/printscreen/Tanjug/AP

Slavni glumac i političar Arnold Švarceneger nedavno se preko društvenih mreža obratio ruskom narodu i predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

U opširnom obraćanju Švarceneger je apelovao da se oružani sukob u Ukrajini hitno prekine, uz poruku da voli ruski narod.

 

Švarceneger je dobio žestok odgovor, i to od četvorostruke šampionke sveta u dizanju tegova Marijane Naumove.

 

 

Ruska sportiskinja, koja je imala priliku da se sretne sa Arnoldom na takmičenju gde je oborila svetski rekord, snimila je video poruku kojoj je lično obratila Terminatoru i u kojoj je rekla da on nije reagovao na stradanja ruske dece u Donbasu u periodu 2014-2022.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maryana Naumova (@maryana_n)

Inače, ruska lepotica je dobro poznata u Srbiji. Obožava Srbiju, a pre četiri godine je na takmičenju u Svrljigu nastupila u oznakama tada nepriznate samoproglašenje Republike Donjeck.

 

Višestruka svetska i evropska šampionka godinama unazad je aktivna u podršci Rusima iz Dombasa i Donjecka, a na njenom profilu mogu se videti i razne fotografije sa naoružanjem, pa čak i kako vozi tenk.

Inače, dolaskom u Srbiju je tada ispunila i obećanje dato Ratku Mladiću.

- Obećala sam mu da ću posetiti Srbiju i Republiku Srpsku - svojevremeno je rekla Naumova.

Posetila je i grob Slobodana Miloševića, a njeni stavovi i po pitanju Kosova da je sastavni deo Srbije su i tek kako citirani u nekoliko srpskih medija.

 

Ali Naumova takođe kaže da politiku ipak treba ostaviti političarima, a lične stavove zadržati, kao i da će ona uvek pomagati pre svega deci i ugroženima, ma gde se oni nalazili.

 

Više o situaciji u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading