HIT PRIČA! Zatekao rođenu ženu sa BESKUĆNIKOM na gomili! Mislio da je siluje pa čoveka PREBIO, a onda se oglasila ona i rekla da je "primila poruku od Boga"! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.03.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan personalni trener iz Brazila poprilično je burno reagovao kad je otkrio da ga supruga vara, i to s beskućnikom.

HIT PRIČA! Zatekao rođenu ženu sa BESKUĆNIKOM na gomili! Mislio da je siluje pa čoveka PREBIO, a onda se oglasila ona i rekla da je "primila poruku od Boga"! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Eduardo Alves snimljen je kako prilazi parkiranom autu i proviruje kroz šoferku, samo da bi unutra video svoju partnerku s drugim muškarcem. Besan, udara šakama po staklu pre nego što otvori vrata automobila i uđe unutra kako bi ga pretukao.

Nakon što su se razišli, Eduardo nije mogao da je kontaktira. Alves je kasnije pronašao auto koji je njegova supruga parkirala pored osnovne škole, a nakon što je prišao vozilu, video je prizor koji ga je razbesneo.

Snimke nadzornih kamera uhvatile su Alvesa kako bije beskućnika, koji zatim izlazi iz vozila. Ali Alves ga sledi i ponovo ga mlati. Tada se vidi njegova supruga kako leži na tlu ispred auta, izbezumljena situacijom koja se odvija.

Alves je navodno rekao policiji da je prvo pomislio da se radi o silovanju kojem je svedočio kroz vetrobransko staklo. Međutim, njegova supruga, čije ime nije navedeno, rekla je policajcima da su odnosi koje je tada imala s muškarcem, zapravo, bili sporazumni. Policajcima je rekla i da uživa u pomaganju ugroženim ljudima kroz crkvu u koji ide.

Beskućnik je prevezen u bolnicu s modricama i s podlivima ispod očiju, a navodno se dobro oporavlja od zadobijenih povreda.

On je gostovao na brazilskoj televiziji jer se kako kažu tamošnji mediji, njegov život preokrenuo za 180 stepeni i postao je predmet mimova i šala na Internetu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading