PROSEČAN RUS za nju mora da RINTA dve godine! Svi pričaju o BOLESNO skupoj JAKNI koju je Putin nosio na skupu u Moskvi! (FOTO)

Autor:

Svet

19.03.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svečanosti u Moskvi svima je u oko zapala bezobrazno skupa jakna Vladimira Putina.

PROSEČAN RUS za nju mora da RINTA dve godine! Svi pričaju o BOLESNO skupoj JAKNI koju je Putin nosio na skupu u Moskvi! (FOTO)

Foto: printscreen

Na svečanosti u Moskvi povodom obeležavanja godišnjice aneksije Krima, ruski predsednik Vladimir Putin navodno je nosio skupocenu jaknu o kojoj sada svi pričaju.

 

Vladimir Putin se juče na moskovskom stadionu Lužnjiki obratio hiljadama ruskih državljana povodom proslave osam godina od aneksije Krima. Mnogim korisnicima društvenih mreža za oko je zapala jakna koju je ruski predsednik nosio za tu priliku.

 

- Dok se Rusi svađaju oko namirnica u supermarketima, Putin se pred publikom pojavio u jakni Loro Piana od gotovo milion i po rubalja - navode na Tviteru.

Reč je o italijanskom brendu "Loro Piana", a jakna košta 1.445.000 rubalja (oko 12.200 evra). Britanski Daily Mail navodi kako "prosečan Rus mora da radi 25 meseci kako bi zaradio za Putinovu jaknu".

U 2021. godini prosečna godišnja plata stanovnika Rusije iznosila je 678.000 rubalja (oko 5.700 evra), što je manje od polovine cene jakne.

Inače, stadion na kojem je Putin održao govor bio je preplavljen ruskim zastavama i slovom Z. Na skup je stigla i ruska pevačica Polina Gagarina, koja je i zapevala.

Snimak njenog nastupa ubrzo se proširio društvenim mrežama, a mnogi su joj pisali kako bi "trebalo da se stidi jer podržava rat".

Više o situaciji u Ukrajini čitajte na nešem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pierre

19.03.2022 21:14

O cemu vi novinari pisete ? Kako vas nije srmota, kao da ste iz sume izasli, ili vas ameri placaju da pljujete po Putinu ?!

Veljko

20.03.2022 10:04

Svi treba da se kvalitetno oblače.

zora

20.03.2022 15:47

Gde pise da je jakna te marke??Kad vidis Bajdena, da li i tada komentarises njegovu garderobu. I on je predsednik za platu. Francuski predsednik ima 15 hiljada eura, pa niko nikada nije rekao da neki francuzi rade 14 meseci za tu platu. To je jos bruto. Minus 22% koliko su odbici.