NOVA BRUKA AMERIKANACA: Nakon objave da u Ukrajini žive Iranci, čuveni medij objavio mapu na kojoj se graniče Srbija i Ukrajina

Autor:

Svet

17.03.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već četvrtu nedelju glavna vest u svim medijima jesu sukobi u Ukrajini. Situacija u toj zemlji prati se danonoćno, iz minuta u minut, a mediji se utrkuju ko će što brže i što bolje da plasira vest.

NOVA BRUKA AMERIKANACA: Nakon objave da u Ukrajini žive Iranci, čuveni medij objavio mapu na kojoj se graniče Srbija i Ukrajina

Foto: Printscreen/Twitter

Verovatno je u toj brzini i nekom na CNN-u se omakao gaf, zbog kojeg sada "gore" društvene mreže.

Naime, neko je u toj medijskoj kući pomešao Mađarsku i Srbiju, te su emitovali mapu na kojoj je prikazano kako se naša zemlja graniči sa Ukrajinom.

Nakon što je fotografija završila na društvenim mrežama, krenuli su da se ređaju komentari. 

- Zbrka se nastavlja, pored toga što je predsednik Zelenski postao predsednik Kerenski, pa su Ukrajinci iznenada postali Iranci, i sada u emisiji američke novinarke Dejne Baš, prikazali su mapu Ukrajine koja se graniči sa Poljskom, Slovačkom, Moldavijom, Rumunijom i odjednom, Srbija.

- Pa to su Amerikanci... Šta ste očekivali? - komentarisali su korisnici.

Drugi su se prisećali i ranijih gafova CNN-a, i kako su voditelji Ukrajince nazvali Irancima.

- Ma nije ih briga. Ovo je za američku publiku. Da li je ikoga briga? Da li iko zna? Koliko ljudi i primeti ovako nešto - pitao se drugi korisnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading