PUTINE, ZAPOČEO SI RAT, TI GA I OKONČAJ! Švarceneger objavio snimak u kom se obratio direktno ruskom predsedniku!

Autor: Republika

Svet

17.03.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena holivudska zvezda i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger rešio je da se uključi u kampanju protiv rata.

PUTINE, ZAPOČEO SI RAT, TI GA I OKONČAJ! Švarceneger objavio snimak u kom se obratio direktno ruskom predsedniku!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin i Arnold Švarceneger

Glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger oglasio se povodom rata u Ukrajini i tom prilikom poslao direktnu poruku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu

Kako je istakao, šef Kremlja je taj koji pod hitno mora da zaustavi rat, a imao je poruku i za ruske vojnike, poručivši im da se njihovi životi žrtvuju u besmislenom ratu koji je osudio čitav svet.

Švarceneger je u devetominutnom videu objavljenom na njegovom Tviteru ukazao na svoju istoriju sa Rusijom i rekao da su ga "snaga i srce ruskog naroda" uvek inspirisali, preneo je "Gardijan". 

- Ruskim vojnicima koji slušaju ovaj prenos, već znate mnogo istine o kojoj sam govorio. Videli ste to sopstvenim očima - poručio je on, prenosi Blic. 

 

 

- Ovo nije rat za odbranu Rusije koji su vodili vaši dedovi i pradede. Ovo je nezakoniti rat - naglasio je čuveni holivudski glumac. 

A zatim se lično obratio Putinu. 

- Predsedniku Putinu kažem: Vi ste započeli ovaj rat. Vi vodite ovaj rat. Vi ga možete i zaustaviti - istakao je Švarceneger, koji je uz video napisao: "Volim ruski narod. I zato moram da vam kažem istinu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading