"Šta, FALE GUŠČIJA PAŠTETA i OSTRIGE"!? Putin ozbiljno upozorio sunarodnike koji zarađuju u Rusiji, a žive na ZAPADU!

Autor:

Svet

16.03.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin uputio je upozorenje onim Rusima koje je opisao kao izdajnike.

"Šta, FALE GUŠČIJA PAŠTETA i OSTRIGE"!? Putin ozbiljno upozorio sunarodnike koji zarađuju u Rusiji, a žive na ZAPADU!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin poslao nikad jasniju Zapadu o našoj zemlji

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je danas upozorenje onim Rusima koje je opisao kao izdajnike da "Zapad želi da pokuša da ih iskoristi kao petu kolonu" s ciljem da uništi zemlju.

Putin je prozvao Ruse za koje je rekao da su "mentalno više povezani sa Zapadom nego sa Rusijom" i izrazio uverenje da će ruski narod uspeti brzo da uoči razliku izmedu izdajnika i patriota, prenosi Rojters.

- Naravno da će oni (Zapad) pokušati da iskoriste tzv. petu kolonu, izdajnike, one koji ovde zarađuju, a žive tamo. Pritom, ne mislim samo na one koji geografski ne žive ovde, već prema svojim mislima i prema svojoj savesti, oni nisu ovde sa nama, sa svojim narodom. Ne mislim tu samo na one koji imaju vile u Majamiju i na francuskoj rivijeri, koji se žale što trenutno nemaju guščiju paštetu ili ostrige i što se bore za prava manjina - rekao je on.

Obraćajući se ministrima u vladi Ruske Federacije Putin je optužio Zapad i "prozapadne" Ruse.

 

- Udruženi Zapad želi da podeli naše društvo, da izazove konfrontaciju građana Rusije i da za svoj konačni cilj iskoristi petu kolonu. A cilj je samo jedan - uništenje Rusije - rekao je Putin i poručio da "taj cilj neće biti ostvaren".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZAvram

16.03.2022 21:03

На нашу, српску несрећу, таквих има и међу нама. Похлепа и себичност таквих људи, пре нељуди, који се крију иза тобожњег интернационализма и бриге за људска права, нема граница! Срећом, и у Руској Федерацији, али и у Србији, они су мизерна мањина! Правда, људскост, родољубље, патриотизам... увек на крају победе бедне издајнике и продате душе!

Odgovori 37 3