"Aj malo do ČEČENIJE"! Ramzan Kadirov posvetovao ILONA MASKA da se ne igra sa PUTINOM! Neće baš lepo da izgleda ako krene tuča!

Autor:

Svet

14.03.2022

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadirov je predložio je američkom milijarderu da prođe obuku u Čečeniji.

"Aj malo do ČEČENIJE"! Ramzan Kadirov posvetovao ILONA MASKA da se ne igra sa PUTINOM! Neće baš lepo da izgleda ako krene tuča!

Foto: Tanjug/AP

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov posavetovao je Ilona Maska da se ne kači sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Predložio je američkom milijarderu da prođe obuku u Čečeniji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask

 

- Ilon Mask, ja ti ne bih savetovao da se kačiš sa Putinom. Različite ste kategorije. Nije stvar čak ni u borilačkim veštinama ili, na primer, u džudou. Kako ti to zamišljaš? Ti si u crvenom uglu ringa – biznismen i tviter bloger. Putin je u plavom uglu – svetski političar, strateg, pretnja Zapadu i Sjedinjenim Američkim Državama. Vladimir Vladimirovič neće izgledati kao sportista ako bije slabijeg protivnika - napisao je Kadirov na Telegramu.

Podsećamo, Mask je pozvao Putina na ferku, a o čemu se radi, pročitajte ovde.

Više o situaciji u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Z.

14.03.2022 23:23

Mask NE može da razume, kategorija u kojoj on može da nastupi se zove- DEBIL. Vladimir Vladimirovič, TU kategoriju, NE prepoznaje. Ali..... ako je slučajno nanjuši ( savršen je u tome ), rasturi se Maska u paramparčad.

Odgovori 10 0