SMAK SVETA za GODINU dana i to veoma BOLAN!? Apokaliptično proročanstvo svetskih STRUČNJAKA! Plakaćemo za onim što su predviđali Tarabići i baba Vanga!

Autor:

Svet

10.03.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analiza kanadskih finansijskih eksperata pokazuje da je celo čovečanstvo u opasnosti.

SMAK SVETA za GODINU dana i to veoma BOLAN!? Apokaliptično proročanstvo svetskih STRUČNJAKA! Plakaćemo za onim što su predviđali Tarabići i baba Vanga!

Foto: pixabay.com

Studija kanadskog instituta koji se bavi analizom globalnog tržišta i investicija “BCA Research” procenjuje da postoji 10 odsto šanse da kompletnu ljudsku civilizaciju okonča nuklearni rat u narednih 12 meseci, prenosi britanski tabloid Dejli star.

Kako se nastavlja sukob u Ukrajini, strahovi od nuklearnog Trećeg svetskog rata nastavljaju da rastu, a po zapadnim medijima i dalje odjekuju reči ruskog predsednika Vladimira Putina o “neviđenim posledicama” za sve one koji se umešaju.

Prema Piteru Berezinu, strategu u “BCA Research-u”, šanse za smak sveta uopšte nisu zanemarljive.

U pomalo nadrealnom izveštaju, finansijski stručnjak je razmatrao verovatnoću nuklearnog rata pod zloslutnim naslovom "Sve veći rizik od nuklearne apokalipse".

U dokumentu se navodi da se Putin obavezao na promenu režima u Kijevu i da će sve drugo biti viđeno kao poraz. U jednom uznemirujućem pasusu Berezin pretpostavlja da bi šef Kremlja, ukoliko ostane “bez budućnosti” mogao da odluči da “niko drugi ne bi trebalo da ima budućnost”.

Stručnjak zatim navodi da postoji "neprijatno visokih 10 odsto šanse da civilizaciju okonča nuklearni rat u narednih 12 meseci".

Ipak, nisu sve prognoze katastrofalne, pa je Berezin pozvao na smirenost u narednom periodu koji je, po njemu, ključan.

Uprkos riziku od nuklearnog rata, ima smisla ostati konstruktivan po pitanju berzanskih deonica u narednih 12 meseci. Dakle, iz čisto finansijske perspektive, trebalo bi da zanemarite egzistencijalni rizik, čak i ako vam je on jako bitan iz lične perspektive – napisao je Berezin.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran Kovacevic

10.03.2022 11:20

Prvo je Zelenski rekao da treba "preispitati" Budimpestanski sporazum o tome da se Ukrajina odrice nuklearnog naoruzanja. Pa je stoltenberg rekao da ce NATO "razmisliti" o stacioniranju nuklearnih kapaciteta u izrocnim zemljama clanicama NATO pakta, pa je Bajden rekao da posle ovakvih zivotinjskih sankcija jedino sledi III svetski rat. TEK ONDA je Rusija podigla borbenu gotovost svojih nuklearnih snaga. Tek da kazem.

Odgovori 29 4
Предраг Лакић

10.03.2022 11:46

Бог има задњу рјеч!

Odgovori 24 0