BAJDEN VODI AMERIKU DIREKTNO U PAKAO: Tramp opleo po američkom predsedniku - podrška mu je pala na trećinu!

Autor:

Svet

05.03.2022

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp gostovao je na Foks njuzu gde je pričao o aktuelnom stanju u Americi, kao i rejtingu Džoa Bajdena.

BAJDEN VODI AMERIKU DIREKTNO U PAKAO: Tramp opleo po američkom predsedniku - podrška mu je pala na trećinu!

Foto: Tanjug/AP

– Rejting odobravanja američkog predsednika Džoa Bajdena pao je na 37 odsto, što je najniži rejting u njegovoj karijeri, ali čak je i ta cifra sigurno naduvana jer zemlja “ide pravo u pakao” zbog njegovih odluka – rekao je Tramp Foks njuzu u telefonskom intervju.

Prema Trampovim rečima, Bajden ne samo da ubija ekonomiju podizanjem poreza, već je i suštinski otvorio granice, zbog čega su se “kriminalci” slili u Ameriku.

Donald Tramp: Povećaće poreze! Kako je to uopšte moguće? Nikad čuo za čoveka koji je podigao poreze i pobedio na izborima! I hoće da ih podigne, a to će potpuno ubiti ekonomiju, potpuno će je ubiti.

Voditeljka: Gospodine predsedniče, zbog svih ovih faktora, rejting aktuelnog šefa države već probija dno. U ovom trenutku, prema poslednjoj anketi koju su sproveli Vašington Post i ABC, on je dostigao najnižu ocenu od svih Bajdenovih ocena u karijera. ima samo 37 odsto podršeke. Ono o čemu govorite jasno odjekuje u američkom narodu. Kakve su posledice tako niske ocene?

Tramp: Pre svega, ne verujem da ima 37 odsto, jer ako verujemo, to bi značilo da 37 odsto građana naše zemlje pozitivno ocenjuje rezultate njegovih aktivnosti. Kako se uopšte možeš tako ponašati prema njemu? Država ide u propast! Pravo u pakao!

U svim gradovima kojima vladaju demokrate, kriminal je van bilo kakave kontrole i neviđenih razmera. Mi o tome ne govorimo, ali granice su otvorene, a preko njih nam se masovno slivaju kriminalci – a mnoge zemlje nam jednostavno šalju robijaše i kriminalce pravo iz svojih zatvora. Da se razumemo, ne radi se samo o “četvorci” (države koje su najbliži susedi SAD, prim. aut.), prema glasinama, više od sto zemalja jednostavno nam šalje svoje kriminalce, a oni slobodno dolaze kod nas. Niko ih ne proverava, ne intervjuiše ih, a ne znamo ni odakle dolaze. To su jako loši ljudi, a među njima ima i terorista.

Još dugo ćemo plaćati ovu otvorenu granicu. Do pre samo godinu dana naša granica je bila pod bravom kao nikada u istoriji i sigurna. Danas se dešavaju strašne stvari.

Recite mi sami da li verujete da je tačan podatak o podršci koju Bajdenu pruža oko 37 odsto? Ne verujem, ne verujem. Mislim da ga podržava mnogo manje od 37 odsto birača.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading