ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE RUSKOG MILIJARDERA: Gvozdena zavesa je već pala, za tri nedelje biće jasno šta su sankcije uradile Rusiji!

Autor:

Svet

03.03.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski milijarder Oleg Deripaska na Ekonomskom forumu u Krasnojarsku upozorio je da će ekonomske posledice sankcija za Rusku Federaciju biti neuporedive u odnosu na posledice krize iz 1998. godine.

ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE RUSKOG MILIJARDERA: Gvozdena zavesa je već pala, za tri nedelje biće jasno šta su sankcije uradile Rusiji!

Foto: Tanjug/AP

- Zamoljen sam da to ne kažem, ali ja sam za mir - rekao je ruski milijarder Oleg Deripaska na Ekonomskom forumu u Krasnojarsku i upozorio da će ekonomske posledice sankcija za Rusku Federaciju biti neuporedive u odnosu na posledice krize iz 1998. godine.

- Uzmite krizu 98. i pomnožite sa tri - upozorio je Deripaska, prenosi Informer.

- Još se nismo suočili sa takvim izazovima. Gvozdena zavesa je već pala - rekao je biznismen.

Republika

Foto: printsklrin/jutjub

Oleg Deripaska

On je dodao da će biti potrebno ponovo podići gvozdenu zavesu.

- Prvi korak je mir. Drugi korak je da iskreno razgovaramo gde živimo, kako živimo, pod kojim uslovima, ko šta komanduje, koji su rizici, svakako je važno podići stanovništvo, spustiti pritisak, stanovništvo nije krivo ni za šta - rekao je Deripaska.

Vlasnik Nikolajevske fabrike glinice dodao je da će za tri nedelje biti jasno šta se dogodilo državnim bankama Ruske Federacije zbog sankcija.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Miki

03.03.2022 14:29

On nije Ruski milijarder nego Jevrejski!On i ostali Jevrejski oligarsi su opljackali Rusiju!Bolje i biti siromasan nego nestati sa lica zemlje sto bi mnogi zeljeli!

Odgovori 38 5
Republikanac

04.03.2022 10:06

@Miki - Da se mene pita predsednik Putin bi trebao da denacijalizuje sad od ovog oligarha svu imovinu i da na raspolaganje drzavi i svako ko ima nesto protiv Ruske intervencije u Ukrajini treba proci isto i neka shvate da je preca drzava nego njihove milijarde.I takve treba osuditi za izdaju nacionalnih interesa i poslati u Sibir u zatvor.Samo tako mogi spreciti unutrasnje izdajnike da potkopavaji drzavu.

Odgovori 33 5
Cardak

12.03.2022 16:29

Nije ovde veci to problem od RAKETA SA ATOMSKOM BOJEVOM GLAVOM NA GRANICI RUSIJE.UZ IZRICITO"hocemo da unistimo RUSIJU.E PA NECETE VASE JE PROSLO.Sravni te ih sa zemljom jer PROIZVODE VIRUZ BOLESTI ZA PRAVOSLAVNI ZIVALJ!.Zivela Rusija dotle ce biti i pravoslavnih zemalja.AKO NE PRODAJU VERU ZA VECERU!

Odgovori 13 2
ALEKSANDAR BOJIC

12.03.2022 18:14

@Cardak - LITVANIJA..LETONIJA..ESTONIJA...SE GRANICI SA RUSIJOM...ONI VERIVATNO IMAJU PRACKE UMESTO ATOMSKIH BOMBI...