SVI ĆETE BITI PRONAĐENI I SNOSITI TEŠKE POSLEDICE: Rusi nanišanile ukrajinske naciste

Autor: Republika

Svet

27.02.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo odbrane Rusije reklo da se svi ukrajinski nacisti koji su umešani u maltretiranje ruskih vojnika snimaju, kao i vođe kijevskog režima i njihove izvršioce, koji pozivaju na maltretiranje ruske vojske.

SVI ĆETE BITI PRONAĐENI I SNOSITI TEŠKE POSLEDICE: Rusi nanišanile ukrajinske naciste

Foto: youtube.com/printscreen

Nastavićemo da se dostojanstveno odnosimo prema svim vojnicima ukrajinskih oružanih snaga koji su položili oružje. Razumemo da su se zakleli narodu Ukrajine. Svi oni koji su položili oružje i prekinuli otpor biće vraćeni svojim porodicama.

Ali znamo kako se ukrajinski nacisti ponašaju prema malobrojnim zarobljenim ruskim vojnicima. I vidimo da su mučenja ista kao i mučenja od strane nemačkih nacista i njihovih poslušnika-policajaca tokom Velikog otadžbinskog rata

Sva lica, glasovi, brojevi telefona, njihove koordinate, IP adrese, kao i prepiska svih ukrajinskih nacista umešanih u zlostavljanje naših drugova su snimljeni i identifikovani

To se odnosi i na lidere kijevskog režima i njihove izvršioce, koji direktno pozivaju na maltretiranje ruskog vojnog osoblja kršeći konvenciju o postupanju prema ratnim zarobljenicima.

Svi ćete biti pronađeni i neminovno ćete snositi tešku odgovornost.

Stoji u saopštenju ministarstva odbrane Rusije.

(Republika/Sputnjik)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

14.03.2022 16:27

Eno vam ga jedan na celu srpsko ruskog pokreta