BRAĆO RUSI, HVALA VAM! Nova potresna Kličkova poruka obišla svet: "Svaki dan nas ubijate"! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.02.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko poslao je putem Instagrama potresnu poruku Rusima.

BRAĆO RUSI, HVALA VAM! Nova potresna Kličkova poruka obišla svet: "Svaki dan nas ubijate"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

- Rusi, svaki dan idete kao na posao da biste svojoj vojsci odneli municiju da nas ubija. I gađajte nas projektilima. I ubijate nas, vašu "braću i sestre", kako nas nazivate. Dobar ste bratski narod, hvala! - rekao je Kličko u snimku objavljenom na Instagramu.

 

 

Podsećamo, od početka invazije na Ukrajinu, Kličko se više puta obraćao preko Instagrama svetu, molići ga da zaustavi rat u ovoj državi i spreči ubijanje dece. 

 Kličko je ranije pretio Vladimiru Putinu, više puta je prisustvovao vojnim vežbama ukrajinske vojske na kojima se pripremao za front, ali još nije objavio da se priključio borbama.

Više o situaciji u Krajini informišite se na našem blogu.

Komentari (8)

Loading
jova

28.02.2022 04:57

Klicko,kasnis osam godina ili samo citas zapadnu stampu....

Đoka

28.02.2022 06:56

Opa, sad ste braća, pošto gaće same spadaju i nazire se vaš kraj onda ste braća... Bolje da si se držao boksa, negoli puške. Samo vas stiže kazna, pa je red da okajete grehe. Kako reče Veliki Putin "Bog će vam oprostiti, na meni je da mu ih pošaljem"!

Stanko

28.02.2022 08:06

Naravno, braca samo u smeru Rusija - Ukrajina! Obrnuto se ne vazi, pa Ukrajinci mogu da ubijaju Ruse u Donjecku i Lugansku do mile volje, to nisu njihova braca. Nikada konvertiti nece maticni narod smatrati bratskim, ali ce se kada zagusti uvek pozivati na brastvo. Tako je i sa Rusima i sa nama Srbima. Nasi izrodi nazivaju bracom i Muslimane i Katolike i Montenegrine i Makedonce, a za uzvrat imamo mrznju i smrt. Osim kada ga uhvatimo... Stisnes ga - pisti, pustis ga - zvizdi!