SPREMA SE POKOLJ, 40.000 ČEČENA STIŽE U UKRAJINU! Kadirov daje 5.000 dolara za svaku glavu ukrajinskog neonaciste, poslao i JEZIVU PORUKU ZELENSKOM!

Autor: Republika

Svet

26.02.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čečenski lider Ramzan Kadirov pozvao je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da se izvini Vladimiru Putinu, prihvati sve zahteve Rusije i zatraži oproštaj, naglasivši da će samo tako spasti svoju zemlju.

SPREMA SE POKOLJ, 40.000 ČEČENA STIŽE U UKRAJINU! Kadirov daje 5.000 dolara za svaku glavu ukrajinskog neonaciste, poslao i JEZIVU PORUKU ZELENSKOM!

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Kadirov poslao na hiljade ubica u Ukrajinu

Čečenski lider Ramzan Kadirov dao je zeleno svetlo da čak 40.000 njegovih okorelih ratnika krenu put Ukrajine kako bi tamo branili interese Ruske Federacije i njenog predsednika Vladimira Putina.

Kako se strahuje, njihovim dolaskom na tlo bivše republike SSSR moglo bi da se dogodi krvorpliće neslućenih razmera budući da su poznati po svojoj krvoločnosti i ratnim dejstvima od kojih strahuje čitava planeta.  

A samo dan pre odluke o polasku put Ukrajine, svet su obišli snimci zbora na hiljade čečenskih boraca koji su se u srcu prestonice, Groznom, Kadirovu zakleli na vernost i izrazili spremnost da proliju krv za Rusiju.

Istovremeno, pojavila se informacija da je Kadirov obećao nagradu od čak 5.000 dolara svakom svom borcu koji odseče glavu ukrajinskom neonacisti. Podsećanja radi, čečenski lider je ranije najavio kako njegova meta nisu ukrajinski građani, već ekstremisti koji već uveliko ratuju na istoku ruskog suseda, a poznati su po "kićenju" nacističkim simbolima i veličanju Trećeg rajha i Adolfa Hitlera. 

 

Kadirov je juče uputio i poruku ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom, koja ledi krv u žilama. 

 

On je, naime, poručio prvom čoveku bivše republike SSSR da se lepo izvini šefu Kremlja Vladimiru Putini i od njega zatraži oproštaj, nakon čega će sve biti u redu. 

- Želeo bih da posavetujem Zelenskog da lepo pozove Putina i izvini mu se zbog svega, pa i zbog toga što to nije uradio ranije. Ako to uradi, spasiće Ukrajinu. Lepo se izvini i prihvati sve što se od njega traži. To će biti najpatriotskiji i najrazumniji potez koji može da uradi - poručio je Kadirov na skupu u Groznom.

 

 

Prema medijskim izveštajima, na skupu u čečenskoj prestonici se u petak okupilo oko 12.000 volontera spremnih da odmah krenu put Ukrajine u rat za Rusiju, međutim, današnje informacije govore u prilog tome da ih je čak 40.000 otišlo na front.    

 

 

        

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading