ZAPAD NAM NE TREBA! Najnovija poruka iz Rusije zaprepastila svet!

Autor:

Svet

26.02.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija odgovorila na talas sankcija koje su najavile zapadne zemlje.

ZAPAD NAM NE TREBA! Najnovija poruka iz Rusije zaprepastila svet!

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Medvedev Vladimir Putin

Bivši premijer Rusije, Dmitrij Medvedev, oglasio se danas i rekao da Rusiji nisu potrebne diplomatske veze sa Zapadom, nakon talasa sankcija Rusiji koje su najavile zapadne zemlje.

- Ne trebaju nam diplomatske veze sa Zapadom - rekao je Medvedev, koga je Vladimir Putin smenio sa mesta premijera 2020. godine, a sada je predsedavajući moskovskog Saveta bezbednosti.

On je na ruskoj društvenoj mreži VK da je vreme da se "zaključaju ambasade". On je rekao da će Moskva nastaviti svoju invaziju na Ukrajinu sve dok ne postigne ciljeve koje je definisao predsednik Vladimir Putin. Nejasno je šta su tačno Putinovi ciljevi.

Medvedev je takođe osudio suspenziju Rusije iz Saveta Evrope.

Više o situaciji u Ukrajini čitajte na našem blogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BranoT

27.02.2022 17:05

Kako je samo vama nejasno sta su Putinovi ciljevi?

Odgovori 40 1
Cardak

15.03.2022 09:52

Sta su rUSKI CILJEVI.Pa osnovni da OTERA GAMAD STO DALJE OD ISTOCNIH ZEMALJA(posto ameri i nato otvoreno kazu hocemo da unistimo pravoslavni svet).PUTINOV a osnovna zelja je da SJEBE TETKA NATU i sabije u zemlju ali KURVE nece otvoreno da se kace .Posto ce glad zavladati u Evropi ZAPADNJACI ce pUSKU DAVATI ZA 1/2 kile brasna!iA izbeglice bice ih 4 mILIONA IMA DA HRANI EVROPA! I PUTIN SE ZAKLEO DA CE RATOVATI "DOSVIH RATOVA"-znate li sta to znaci?

Odgovori 10 6