POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PARA: Pozirali nesvesni da će se za 15 minuta desiti TRAGEDIJA!

Autor:

Svet

24.02.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki par objavio je fotografiju nastalu svega 15 minuta pre nego što se, kako su rekli, njihov “odmor iz snova pretvorio u noćnu moru”.

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PARA: Pozirali nesvesni da će se za 15 minuta desiti TRAGEDIJA!

Foto: printscreen/facebook

Dvoje turista, Ajvi i Rik Rid zatrpani su pepelom i toksičnim gasova nakon erupcije vulkana na Belom ostrvu 9. decembra 2019. Na fotografiji koja je nastala 15 minuta pre erupcije vidi se nasmejani par.

Pravim čudom par je uspeo da preživi katastrofu, a Ajvi je podelila fotografiju na stranici ''GoFundMe'', kako bi sakupila novac i otplatila njihove troškove za lečenje.

- Ovo je naša poslednja slika, nastala pre nego što su naši životi zauvek izmenjeni. Oko 15 minuta nakon što je nastala, vulkan na Belom ostrvu je eruptirao i zatrpao nas vrelim vulkanskim pepelom i toksičnim gasovima - navela je Ajvi uz fotografiju koju je tog nesrećnog dana objevila na Fejsbuku.

 

 

Par je proveo skoro osam nedelja u bolnici na Novom Zelandu. Rik je imao tri odvojene operacije nakon što je pretrpeo opekotine na 30 odsto svog tela, uključujući ruke, noge i lice, dok je Ajvi imala dve operacije i opekotine na 20 odsto tela – na rukama, licu i desnoj nozi. Obojima su presađeni graftovi kože na različitim delovima tela.

Ajvi je u postu takođe navela da su ona i Rik ponovo u svojoj kući u Sjedinjenim Američkim Državama i zahvalila se porodici i prijateljima na podršci tokom dugog oporavka.

- Vratili smo se kući! Ovo su srećne vesti koje smo hteli da podelimo, ali je takođe strašno jer ustanovljavamo šta možemo a šta ne da uradimo. Sledeća godina biće najteža u našim životima dok pokušavamo da se rehabilitujemo i povratimo što je više funkcionalnosti moguće - poručila je Ajvi.

U erupciji vulkana na Belom ostrvu poginula je 21 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading