UBIJENO JE 50 RUSKIH VOJNIKA, SRUŠENO 6 AVIONA I DVA HELIKOPTERA! Ukrajinski general tvrdi da su preuzeli kontrolu nad gradovima

Autor: Republika

Svet

24.02.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija teška, ali ukrajinske odbrambene snage pružaju otpor.

UBIJENO JE 50 RUSKIH VOJNIKA, SRUŠENO 6 AVIONA I DVA HELIKOPTERA! Ukrajinski general tvrdi da su preuzeli kontrolu nad gradovima

Foto: youtube.com/printscreen

Ministarstvo odbrane Ukrajine objavilo je najnovije izveštaje iz područja gde se odvijaju sukobi sa ruskom vojskom.

- Naoružane trupe Ukrajine su nepokolebljive u odbrani države. Neprijatelj je zaustavljen u Černigovskoj oblasti. Žestoka borba se odvija u pravcu Harkova i u zoni delovanja združenih snaga gde je neprijatelj pretrpeo velike gubitke u ljudstvu i opremi. Naše trupe su vratile pod punu kontrolu gradove Mariupolj i Šastija - izjavio je general Valerij Zalužni i dodao:

- Uništeno je najmanje šest aviona i dva helikoptera i na desetine oklopnih sredstava. U okolini Šastija ubijeno je oko 50 ruskih okupatora. U pravcu Hersonske oblasti situacija je teška, ali ukrajinske odbrambene snage se odupiru agresoru - zaključio je on.

(Republika/Mondo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Daut

25.02.2022 12:32

Samo napred braco rusi neka vide kako je nama bilo u beogradu kada su nasu zemlju srbiju napali samo napred braco Rusi