STALA PRED KRVNIKA I USLIKALA GA SEKUND PRE NEGO ŠTO JOJ JE ISPALIO METAK U GRUDI! O herojskom podvigu ove majke priča svet! (FOTO)

Autor:

Svet

23.02.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka četvoro dece slikala je svog ubicu par trenutaka pre nego što je upucao nasred ulice u Meksiku.

STALA PRED KRVNIKA I USLIKALA GA SEKUND PRE NEGO ŠTO JOJ JE ISPALIO METAK U GRUDI! O herojskom podvigu ove majke priča svet! (FOTO)

Foto: Printskrin

Paula Ruiz ubijena je u subotu uveče u San Kristobal de Las Kasasu nakon što se suočila sa lopovom dok je krao motocikl njenog sina.

 

Napadač je identifikovan samo kao “Pedro”, a kako prenose lokalni mediji imao je i saučesnika Serhija Antonija.

 

Ruizova i njen sin, Migel Alehandro, vraćali su se do parkinga nakon što je ona završila smenu u hotelu Aresife de Koral oko 23 sata i primetili da motocikl više nije tu. Nakon toga su pretražili komšiluk i primetili Antonija kako gura dvotočkaša niz ulicu, a Ruizova mu je prišla i tražila mu da ga vrati.

 

Prema izveštaju policije, žena je onda stala ispred svog sina, koji se u tom trenutku svađao sa drugim kriminalcem Pedrom, kako bi ga zaštitila svojim telom.  Sledećeg momenta Pedro poteže pištolj, a Paula telefon kako bi ga slikala.

 

Nažalost, to joj je bila poslednja fotografija u životu jer je ubica odmah pucao i pogodio je iznad srca.

Lopovi su posle toga momentalno pobegli sa mesta zločina i ostavili motor zemlji.

Lokalni mediji javili su da je Hitna pomoć kasnila, ali da je Ruizova na kraju prevezena u bolnicu Las Kulturas, gde je u nedelju proglašena mrtvom.

Dvojica kriminalaca uhapšeni su zajedno u utorak u naselju San Kristobal de Las Kasas. Pored njih privedena su još dvojica osumnjičenih za koje se veruje da su povezani sa zločinom. Policija je pronašla pištolj kojim je izvršeno ubistvo, kao i motor koji su navodno ukrala druga dvojica osumnjičenih.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading