PUTIN PODIGAO ORUŽJE ZA KOJE TVRDI DA JE NEPOBEDIVOI! Reči ruskog predsednika odzvanjaju u trenutku kada se svet sprema za novi RAT: RUSIJI NEMA RAVNIH!

Autor: Republika

Svet

23.02.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin je povodom praznika Dana zaštite otadžbine otkrio da je i najmoćnije oružje njegove zemlje stavljeno nagotovs.

PUTIN PODIGAO ORUŽJE ZA KOJE TVRDI DA JE NEPOBEDIVOI! Reči ruskog predsednika odzvanjaju u trenutku kada se svet sprema za novi RAT: RUSIJI NEMA RAVNIH!

Foto: Tanjug/AP

Putin poslao nikad jasniju poruku neprijatelju

Ruski predsednik Vladimir Putin poslao je nikad moćniju poruku Sjedinjenim Američkim Državama, NATO i EU u trenutku ekstremno zategnutih odnosa Moskve i tog zapadnog saveza, istakavši kako njegova zemlja poseduje nepobedivo oružje

Snažna poruka šefa Kremlja došla je na dan kada Ruska Federacija obeležava Dan zaštitnika otadžbine. Predsednik je najpre sunarodnicima čestitao praznik, a odmah potom i podsetio na tešku međunarodnu situaciju.

- Vidimo koliko je kompleksna međunarodna situacija, kakve opasnosti kriju postojeći izazovi kao što su destabilizacija sistema kontrole naoružanja ili vojna aktivnost bloka NATO. Rusija će nastaviti da štiti interese države i bezbednost građana. Ponavljam: interesi Rusije, bezbednost naših građana za nas su na prvom mestu. Stoga ćemo nastaviti da razvijamo, unapređujemo vojsku i flotu - poručio je odlučno ruski lider i otkrio da na aktuelnim vojnim vežbama na kojima se sprovodi iznenadna provera borbene gotovosti ruskih oružanih snaga učestvuju i jedinice koje su bukvalno nepobedive.   

- Na borbeno dežurstvo je stavljeno oružje kome nema ravnog u svetu. Nastavićemo da razvijamo perspektivne sisteme naoružanja, uključujući hipersonično i oružje koje se zasniva na novim fizičkim principima, da proširujemo upotrebu naprednih digitalnih tehnologija i elemenata veštačke inteligencije. Takvi sistemi su zaista oružje budućnosti koje značajno povećava borbeni potencijal naših Oružanih snaga - rekao je ruski lider i podsetio da su ruske jedinice tokom operacija u Siriji pokazale svoju spremnost i odlučnost. 

 

 

Putin je naglasio i da veruje u ruske vojnike i oficire, u njihov visoki profesionalizam, hrabrost i pouzdanost, u to da će štititi mir i spokoj ruskih građana, da će braniti nacionalne interese Rusije. Poželeo im je zdravlja i uspeha u službi, a takođe je uputio najbolje želje njihovim porodicama i bližnjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tatjana

24.02.2022 10:15

Svaka čast Putinu.

Tatjana

24.02.2022 10:15

Svaka čast Putinu.