TALAČKA KRIZA U AMSTERDAMU: Pljačkaši uleteli u prodavnicu, čuli se pucnji (VIDEO)

Autor:

Svet

22.02.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružana pljačka dogodila se u prodavnici kompanije Apple u Amsterdamu, kažu izveštaji. Pljačka se dogodila oko 17.40 časova.

TALAČKA KRIZA U AMSTERDAMU: Pljačkaši uleteli u prodavnicu, čuli se pucnji (VIDEO)

Foto: Republika

Pljačkaši su uzeli taoce pod pretnjom pištolja, a AT5 izveštava da su svedoci čuli pucnjeve u Apple prodavnici

Amsterdamska policija je u utorak potvrdila situaciju sa taocima na svom Tviter nalogu, napisavši: Postoji neko sa vatrenim oružjem u/blizu dotične radnje, policija je na licu mesta sa mnogo (specijalističkih) jedinica da bi situaciju stavila pod kontrolu. 

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci, i komentari da jedna osoba drži kao taoca drugu osobu u glavnom gradu Holandije.

 

 

Prijavljena je situacija sa taocima u "AppleStore" u Amsterdamu - izgleda da osumnjičeni drži jednu žrtvu na nišanu - jedan je od komentara.

Vlasti u Amsterdamu hapse otmičara u "AppleStore" u centru grada. Dok holandski mediji, RTL Nieuvs, spekulišu da je otmičar naoružani pljačkaš - piše ispod video snimka na društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading