TRUDNICA ULETELA U BOLNICU SA EKSEROM U GLAVI I ZGRANULA SVE REČIMA: Samo sam htela da budem sigurna da ću roditi dečaka

Autor:

Svet

21.02.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari u bolnici Lejdi Reding u Pešvaru u Pakistanu ostali su šokirani kada im je na vrata ušla trudnica, koja je tvrdila da u lobanji ima ekser dugačak pet centimetara. Rendgen je potvrdio njene reči, a razlog za to ostavio je lekare bez teksta.

TRUDNICA ULETELA U BOLNICU SA EKSEROM U GLAVI I ZGRANULA SVE REČIMA: Samo sam htela da budem sigurna da ću roditi dečaka

Foto: Tanjug/AP

Trudnica/Ilustracija

Naime, trudnica je objasnila da joj je verski iscelitelj obećao da će, ukoliko "zakuca" sebi ekser u lobanju, roditi dečaka, umesto četvrte devojčice. Neidentifikovana žena u bolnicu je došla svesna, ali u velikim bolovima, nakon što je sama pokušala da ukloni ekser iz glave, prenosi "Oditi sentral".

Lekarima je rekla da joj je muž pretio da će je napustiti ako rodi još jednu ćerku, pa je očajnički želela da dobije sina. Komšinica joj je preporučila verskog iscelitelja, pa je odlučila da pokuša.

Trudnica je najpre rekla lekarima da joj je iscelitelj preporučio da peva nekoliko pesama dok zakucava sebi ekser u glavu, ali prilikom pregleda je utvrđeno da ona to nije mogla sama da učini. Nejasno je ko je izvršio delo, ali je izvesno da je žena u potpunosti pristala na to.

- Rekla je da je žena iz njenog mesta uradila isto i rodila dečaka iako je ultrazvuk pokazao da je beba devojčica. Trudna je tri meseca i zbog straha od muževog odlaska je otišla kod iscelitelja koji joj je dao amajliju, reči koje treba da izgovara i ekser - izjavio je za medije neurohirurg iz bolnice u koju je smeštena.

Članovi ženine porodice kažu da su je čuli kako vrišti od bola, pa su pokušali da joj pomognu da izvadi metalni predmet, ali nisu uspeli. Nakon rendgena je utvrđeno da ekser nije stigao da mozga, a lekari su uspešno izvršili operaciju uklanjanja stranog tela iz lobanje.

 

 

Ono što je još čudnije u čitavom slučaju jeste što lekari o njemu nisu obavestili policiju, već su bizarnu priču podelili na internetu, gde je brzo postala viralna. Policija u Pašavaru je potom započela istragu i trenutno pokušava da identifikuje žrtvu, ali i iscelitelja koji ju je prevario.

- Angažovan je specijalan tim koji pokušava da privede pravdi osobu koja se poigrala sa životom nevine žene i zabila joj ekser u glavu, uz lažno obećanje muškog deteta. Tim će takođe istražiti i zašto lekar koji je tretirao posledice ovog incidenta nije slučaj prijavio policiji - napisao je na Tviteru šef policije Pešvara, Abas Asan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading