PROGLASILI PUTINA PREDSEDNIKOM UKRAJINE! Šok u Evropi usred krize svetskih razmera!

Autor: Republika

Svet

18.02.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danska televizija je jednim prilogom izazvao salve reakcija.

PROGLASILI PUTINA PREDSEDNIKOM UKRAJINE! Šok u Evropi usred krize svetskih razmera!

Foto: Printscreen

Putin na danskoj TV nazvan predsednikom Ukrajine

Ruskog lidera Vladimira Putina je usred krize svetskih razmera zbog situacije povezane s Ukrajinom i optužbi da Moskva planira invaziju na tu zemlju, proglašen predsednikom bivše republike SSSR, čim je izazvan ozbiljan skandal. 

Naime, jedna danska televizija je u programu uživo, prenoseći vest o aktuelnoj krizi na relaciji Zapad-Moskva, pustila snimak obraćanja šefa Kremlja, pri čemu je iznad njega stajao kajron - Vladimir Putin, predsednik Ukrajine. 

Nije bilo potrebno mnogo da se na društvenim mrežama pojavi fotografija snimka s televizije, što je pokrenulo salve komentara. 

Foto: Printscreen

Trenutak kada je u programu uživo objavljen pogrešan kajron 

- Proročanstvo - glasi jedan od komentara, kojim se aludira na trenutnu situaciju i navodne mogućnosti da se Ukrajhina jednog dana ponovo spoji sa Rusijom.

To su optužbe na račun Rusije na kojima Zapad insistira već nedeljama, preteći, pritom, da će se u slučaju ruske invazije na ukrajinsku teritoriju, Moskva suočiti sa dalekosežnim posledicama.  

S druge strane, Kremlj je više puta takve navode nazvao zapadnom propagandom i širenjem bespotrebne panike kojom se samo dovodi u pitanje svetski mir. 

  

           

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading