PUTIN PREKO OVOGA NEĆE PREĆI! NATO će biti na udaru, pokušano špijuniranje ruskih brodova!

Autor: Republika

Svet

16.02.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NATO je pokušao da špijunira ruske brodove u Sredozemnom moru, na šta Vladimir Putin neće gledati blagonaklono!

PUTIN PREKO OVOGA NEĆE PREĆI! NATO će biti na udaru, pokušano špijuniranje ruskih brodova!

Foto: Profimedia

Ruska mornarica, Ilustracija

Fregate NATO imale su nameru da prikupe obaveštajne podatke u vezi sa ruskim brodovima tokom manevara u Sredozemnom moru! Ovakav potez sigurno se nije svideo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

- Fregate NATO pokušale su elektronsko izviđanje dok je grupa brodova ruske mornarice juče izvodila manevre u istočnom delu Sredozemnog mora - rekao je za Sputnik dobro obaveđteni izvor.

Posade ruskih raketnih krstarica registrovali su signale sa brodova Alijanse, odredili parametre njihovog kretanja i pratili ih.

U manevrima u Sredozemnom moru učestvuje 15 ratnih brodova Tihookeanske, Severne i Crnomorske flote - raketne krstarice "Varjag" i "Maršal Ustinov", fregate "Admiral flote Kasatonov", "Admiral Grigorovič", veliki protivbrodski brodovi "Admiral Tribuc", "Viceadmiral Kulakov" i brodovi za logistiku, kao i više od 30 letelica Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije.

Vežbe je juče pratio i ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

Podsetimo, u Sredozemnom moru trenutno se nalaze i brodovi NATO: američki nosač aviona "Hari Truman", francuski "Šarl de Gol" i italijanski "Kont idi Kavur".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading