NA PLAŽI JE UGLEDAO GOLU ŽENU I POTRČAO DA JOJ POMOGNE! A onda je shvatio koga spasava, nestvarna scena! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

10.02.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Kris Ford (67) preturao je po nanosu nakon nedavne oluje kada je naišao na golo žensko telo koje je ležalo na stomaku, no onda je shvatio o čemu je reč.

NA PLAŽI JE UGLEDAO GOLU ŽENU I POTRČAO DA JOJ POMOGNE! A onda je shvatio koga spasava, nestvarna scena! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Nestvaran prizor na plaži/Ilustracija

Jedan penzioner ostao u šoku kada je potrčao na plažu da pomogne ženi koja je bespomoćno ležala, ali kada joj se približio, shvatio je koga spasava.

Naime, Amerikanac Kris Ford (67) preturao je po nanosu na plaži nakon nedavne oluje kada je naišao na golo žensko telo koje je ležalo na stomaku. Međutim, kada se približio "ženi", shvatio je da je rieč o silikonskoj lutki za se.s

Penzionisani fotograf kazao je kako ga je oduvek bio strah da će prilikom svojih potraga za različitim predmetim na obali naići na telo, pa da mu je sada laknulo kada je shvatio da je reč o lutki. 

 

Ford je, nakon što je otkrio lutku, brzo pozvao svoju partnerku da je fotografiše. 

- Bila je kao ljudska figura, ali previše čista i lepa i nije imala glavu. Čim sam joj se približio, video sam da je lutka za se.s - ispričao je Kris iz Portlanda. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading