MASAKR U OKEANU, KRV JE IZ DEVOJKE LIPTALA NA SVE STRANE! Neman ju je ugrizla za torzo, nije imala nikakve šanse!

Autor: Republika

Svet

10.02.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žaklin Morli nije ni sanjala da je ogromna neman, duga 3,3 metra, ispod njenog gumenog čamčića dok je plivala na čak 180 metara od obale.

MASAKR U OKEANU, KRV JE IZ DEVOJKE LIPTALA NA SVE STRANE! Neman ju je ugrizla za torzo, nije imala nikakve šanse!

Foto: Printscreen

Žaklin je bila predaleko od obale kad ju je ajkula napala

Nesrećna Žaklin Morli (20) preživela je pravi pakao dok je bila na kupanju u rodnoj Australiji nedaleko od grada Perta, kada ju je, dok se nalazila u svom gumenom čamčićuj na oko 180 metara od obale, napala ogromna ajkula dužine 3,3 metra. 

Devojka je, kako je ispričao jedan od svedoka pravog krvoprilića u okeanu, u jednom trenutku uočila životinju i velikom brzinom počela da pliva ka obali, ali ju je ona ipak zgrabila za torzo i počela da je vuče u dubinu. 

- Moja braća i ja smo neman videli sa obale kako pluta u daljini, ali ispočetka nismo mogli da budemo sigurni da li je ajkula ili možda delfin. Onda smo samo videli figuru životinje ispod bazenčića te devojke, ali je neman ubrzo potom opet nestala u dubini. Žena je zatim mahnula rukama i počela mirno da pliva na leđima, držeći čamac jednom rukom. Vraćala se na obalu, dok ju je, kako se posle ispostavilo, ajkula vrebala iz dubine. A onda sam samo čuo vrisak i ona je nestala... A zatim se pojavio ogroman trag krvi - ispričao je lokalac Bari Braun, koji je užas u moru posmatrao sa plaže. 

U jednom trenutku je ipak video hrabru devojku kako je nastavila da pliva ka obali, pa nije časio časa, već je utrčao u vodu po nju. 

- Ni sam ne znam kako se sve dogodilo, ali uspeo sam da je pokupim na nekih 20 metara od obale, gde voda nije toliko duboka. Trčao sam sa njom u naručju dok je iz nje lila krv. Kada sam je izneo na plažu, moja devojka mi je dodala peškir kojim smo je obmotali i uneli u auto. Odvezli smo je u bolnicu u Pertu - ispričao je hrabri Braun. 

Republika

Foto: Printscreen

Žaklin Morli je prebačena u bolnicu u Pertu s teškim povredama

Devojka je preživela užasni napad u ozloglašenoj oblasti Esperans, gde je poslednjih godina bilo nekoliko fatalnih napada ajkula, ali nije poznato u kakvom je stanju. Tek sada su mediji prvi put objavili njenu fotografiju. 

Lokalne vlasti su saopštile da državna jedinica za reagovanje na ajkule istražuje slučaj i pozvale su plivače da budu na oprezu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading