TENERIFE ZA ONE KOJI SU RADILI TOKOM KORONE! Kompanija časti 55 zaposlenih: To će nas koštati više od 118.000 evra, ali NE ŽALIMO!

Autor: Republika

Svet

09.02.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija iz britanskog mesta Kardif oduševila je sve svoje zaposlene, pa čak i one koji su u njenom sastavu svega nekoliko nedelja.

TENERIFE ZA ONE KOJI SU RADILI TOKOM KORONE! Kompanija časti 55 zaposlenih: To će nas koštati više od 118.000 evra, ali NE ŽALIMO!

Foto: youtube.com/Expedia

Raj na zemlji čeka one koji su bili najvredniji/Ilustracija

Kompanija za zapošljavanje iz Ujedinjenog Kraljevstva saopštila je da celokupno svoje osoblje, pa čak i one koji su tek odnedavno počeli da rade, vodi na plaćeni odmor na Tenerife kako bi im zahvalila na radu tokom pandemije KOVIDA-19.

Radnici kompanije sa sedištem u Kardifu u Velsu otputovaće na četvorodnevni odmor u aprilu, a reč je o čak 55 ljudi. Taj poklon vernim zaposlenima kompaniju će koštati više od 100.000 funti, što je oko 118.600 evra.  

- Možda smo jedna od prvih kompanija sa sedištem u Kardifu koja sprovodi takvu kampanju, a to je moguće samo zato što nastojimo da budemo bolji u svemu što radimo - napisali su predstavnici firme u objavi na Fejsbuku, kojom je i najavljen praznik.

Lokalni mediji su preneli da će tim boraviti u hotelu H10 Costa Adeje Palace u blizini Plaja de las Amerikas.

Glavni komercijalni direktor kompanije, Pavan Arora, rekao je da je 2020. godina bila zaista teška, zbog čega je najveći pritisak bio na radnom narodu.

- Naše osoblje je bilo na putu, od prelaska na daljinski rad, do povratka na staro... tako da smo samo hteli da iskažemo našu zahvalnost i odužimo im se za poslednje dve godine. To je briga o zaposlenima i želimo da budemo sigurni da se svi osećaju cenjenim za težak posao koji su uradili u protekle dve godine - poručio je Arora. 

 

 

Rebeka Bond, koja je za kompaniju radi četiri godine, rekla je da je izuzetno srećna. 

- Nakon onoga što se može opisati samo kao godina puna događaja, u kojoj su svi u Iolku radili više nego ikada, sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo na zasluženom odmoru. Ono što sve ovo čini boljim jeste činjenica da ćemo na Tnerifima biti svi zajedno. Zapošljavanje je dobro poznato po tome što je teška i konkurentna industrija, tako da mogu samo da zahvalim Iolk Recruitmentu što je stvorio podsticaj koji je zaista inkluzivan i osigurava da svi pobeđujemo - navela je Bondova.

Isto tako, Metju Morgan, koji je u kompaniji svega tri nedelje, rekao je da je oduševljen kada je saznao da će se i on pridružiti timu na odmoru.

Moram da priznam da sam u početku bio malo iznenađen, misleći da se neko šali jer sam tamo bio tamo samo nedelju dana. Ubrzo sam saznao da je to istina i odmah sam se osećao kao kod kuće i cenjeno kao zaposleni u Iolk-u. Radio sam u nekoliko različitih sredina gde su podsticaji uglavnom bili samo za vrhunske izvođače, ali sada znam da sam u okruženju gde se svi cene na isti način - poručio je Morgan i istakao kako se raduje španskim specijalitetima i sangriji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading