OTAC UNEO MRTVU ĆERKU NA RUKAMA U BOLNICU: Komšije progovorile nakon njegovog HAPŠENJA!

Autor:

Svet

27.01.2022

14:10

Otac je prvobitno je uhapšen u bolnici zbog sumnje da je prouzrokovao smrt ćerke opasnom vožnjom u alkoholisanom stanju, a protiv njega je podignuta optužnica

OTAC UNEO MRTVU ĆERKU NA RUKAMA U BOLNICU: Komšije progovorile nakon njegovog HAPŠENJA!

Printscreen/Facebook/Lauren Malt

Otac tinejdžerke iz Engleske koja je umrla nakon što ju je navodno udario automobil u slepoj ulici osumnjičen je za njeno ubistvo, prenosi Dejli mejl.

Najdžel Malt (44) je navodno odvezao svoju ćerku Loren (19) u bolnicu nakon sudara u blizini igrališta u Norfolku.

Policija Norfolka saopštila je da su reagovali na poziv da je tinejdžerku udario auto oko 19.30 časova u nedelju. Lekari su mogli samo da proglase smrt.

Otac je prvobitno je uhapšen u bolnici zbog sumnje da je prouzrokovao smrt ćerke opasnom vožnjom u alkoholisanom stanju, a protiv njega je podignuta optužnica. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti povreda grudnog koša i abdomena.

Meštani inače mirne ulice rekli su da su čuli svađu pre nego što je automobil navodno pokosio Loren. Jedan komšija, koji je tražio da ostane neimenovan, opisao je incident.

pixabay.com

Policija

Čuli smo glasan prasak i gomilu ljudi koji su vikali i vrištali, što je ispratio zvuk automobila koji je jurio. Izašao sam i pitao komšiju šta se dogodilo. Rečeno mi je da je devojku udario auto. Bilo je tragova sudara na putu, ali devojke nije bilo – rekao je komšija.

Jedna komšinica je novinarima rekla da je uznemirio dolazak policije.

– To je užasno. Kasno uveče videla sam rotaciona svetla policijskih automobila. ‘Pogledala sam kroz prozor i pomislila “Šta se dođavola dešava?” Onda su jutros ribali put tu iza ugla – kazala je ona.

Lorenini prijatelji odali su počast poginuloj devojci na Fejsbuku.

- Ti, moj dragi anđele, si mi bila čitav svet i tako mi je žao što si otišla; Bila je duhovita, fina i lepa. Toliko će mi nedostajati -  pisalo je u nekim od srceparajućih objava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading