ILON MASK SE ZAGREJAO ZA KRIPTOVALUTU, PORUČIO MEKDONALDSU: Poješću "Hepi mil" na TV-u ako prihvatite doužkojn

Autor:

Svet

26.01.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask zagrejao se za kriptovalutu doužkojn. Toliko da je pozvao „Mekdonalds“ da je prihvati kao sredstvo plaćanja, a da će on zauzvrat pojesti „hepi mil“ u živom prenosi na TV-u.

ILON MASK SE ZAGREJAO ZA KRIPTOVALUTU, PORUČIO MEKDONALDSU: Poješću "Hepi mil" na TV-u ako prihvatite doužkojn

Foto: Tanjug/AP

U prepisci sa „Mekdonaldsom“ na Tviteru, suosnivač kriptovalute doužkojna Bili Markus prošle nedelje je napisao da bi išao češće u njihove restorane ukoliko bi prihvatili doužkojn.

Iz jednog od najvećih lanaca restorana brze hrane odgovorili su mu da im je drago što je Markus podelio svoj stav sa njima i da su uvek otvoreni za unapređivanje načina plaćanja.

 

 

Sada se i izvršni direktor „Tesle“ i „Spejs Eksa“ uključio u polemiku, pa je danas tvitovao da će rado pojesti „hepi mil“ na TV-u ukoliko „Mekdonalds“ prihvati doužkojn kao platežno sredstvo u svojim restoranima.

Mask inače podržava doužkojn godinama, ponajviše zato što je valuta osmišljena kao internet mim. Podrška jednog od najuticajnijih ljudi na svetu svakako je dobrodošla za doužkojn, čija je cena odmah posle Maskovog tvita skočila za 5 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading