AUTOBUS ULETEO U PRODAVNICU! Vozaču otkazale kočnice, povređeno 19 osoba (VIDEO)

Autor:

Svet

25.01.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje dece i dvoje odraslih prebačeno je u bolnicu nakon što je autobus na sprat udario u prodavnicu u severoistočnom Londonu.

AUTOBUS ULETEO U PRODAVNICU! Vozaču otkazale kočnice, povređeno 19 osoba (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nesreća se dogodila na aveniji Selvin u Hajams parku u Čingfordu, saopštila je policija.

Londonska služba hitne pomoći (LAS) saopštila je da je još 14 ljudi zbrinuto na mestu nesreće, u blizini nadzemne stanice Hajams park, ali da im nije bilo potrebno bolničko lečenje. Očevidac je za Bi-Bi-Si rekao da je vozač rekao da su mu "otkazale kočnice" i da su morali da ga oslobode vatrogasci.

Očevidac je dodao "Autobus je prešao preko ivičnjaka i ušao u prodavnicu na drugoj strani ulice. Pozvao sam policiju i dok sam razgovarao sa njima, pomagao sam ljudima da izađu iz autobusa. Neki od njih su bili povređeni, a vozač mi je rekao da je zarobljen u kabini".

Vlasnik lokalnog kafića koji je pomogao u spasilačkim naporima rekao je da je među povređenim putnicima koji su bili "uplašeni i uplakani" pronađeno i nekoliko učenika u autobusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading