PRIČA OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Baka se slikala u staračkom domu, a iza nje je stajao muškarac - FRAPIRAĆETE se kada pročitate ko je ON (FOTO)

Autor: Republika

Svet

25.01.2022

16:32

Kad je baka od Denis Rusvelova napunila 94 godine, njen um je počeo da se pogoršava, pa je morala biti smeštena u domu za negu starih.

PRIČA OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Baka se slikala u staračkom domu, a iza nje je stajao muškarac - FRAPIRAĆETE se kada pročitate ko je ON (FOTO)

twitter.com/printscreen

Prva nedelja u kući bila je teška za celu porodicu, tako da je krajem sedmice, koja je bila 17. avgusta 1998. godine, porodica izašla na piknik.

Tada je Denisina sestra spontano uslikala ovu fotku. Slika je razvijena i niko joj nije posvetio veliku pažnju u narednih nekoliko godina.

U aprilu 2000. godine, baba je preminula i na Božić, njena sestra je počela da gleda kroz neke fotografije i naišla je na ovu sliku. Tada je primetila da je čovek stajao iza njihove bake.

Kada je Denise stigla na proslave Božića, njena sestra je pitala ko je čovek koji stoji iza njihove bake. Denise je shvatila da izgleda kao identično njen deda, koji je umro u avgustu 1984. godine.

 

 

Njihova porodica veruje da je pokojni deka sve vreme bio u domu, kao i uvek u bakinom teškom periodu u životu.

Još jedno iznenađenje na slici, što je čini jezivom, je da na fotografiji postoji još jedno lice. Ako pogledate iznad crvenog automobila u grmlju, videćete belo lice sa crnom kapuljačom preko.

(Republika/Espreso)

Bonus video:

Komentari (0)

Loading