NACISTA NAJKRVAVIJE IZMASAKRIRAO PORODICU BIVŠE DEVOJKE, jer su roditelji krivi za njihov raskid

Autor: blic.rs, Republika

Svet

24.12.2017

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su saznali da novi dečko njihove 16-godišnje ćerke podržava neonacističke stavove, Skot (46) i Bakli (43) tražili su od nje da raskine sa njim. Kada je to uardila, tinejdžer, čije ime nije objavljeno jer je maloletan, došao je naoružan u njihovu kuću i počeo svoj krvavi pir.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krvoproliće u porodici

Ubio je i oca i majku svoje bivše devojke u njihovom porodičnom domu u Virdžiniji, nakon čega je pucao u sebe.

Skot i Bakli Kan-Friker nisu preživeli, ali napadač jeste. On se trenutno nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

Policija je odbila da objavi više detalja napada, ali je potvrdila da je ubica poznavao svoje žrtve, kao i da će protiv njega biti podneta krivična prijava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako piše "Dejli mejl", u trenutku pucanjave u kući je bilo još nekoliko ljudi, ali nije poznato ko. Ubicu komšije opisuju kao prijatnog maldića.

- Bio je veoma prijatan. Igrao je košarku sve vreme - rekao je medijima jedan komšija.Par je imao i desetogodipnjeg sina. Kako navodi britanski portal, dok su policajci tešili dečaka, komšije su videle kako hitne službe iznose još jedog povređenog iz kuće. Nije objavljeno o kome je reč, ali pretpostavlja se da je u pitanju napadač.

RepublikaFoto: pixabay.com

Par je imao i desetogodipnjeg sina. Kako navodi britanski portal, dok su policajci tešili dečaka, komšije su videle kako hitne službe iznose još jedog povređenog iz kuće. Nije objavljeno o kome je reč, ali pretpostavlja se da je u pitanju napadač.

U kuću u kojoj se tragedija dogodila porodica se uselila pre četiri meseca. Skot je radio u američkom Birou za statistiku rada, dok Bakli bila advokat i pisac, specijalizovana za negu starijih osoba. Barkli iz prvog braka ima odraslog sina i ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading