UPUCANA ŠESTOMESEČNA BEBA! Majka je u kolima vozila dete, a onda je uletela u kišu metaka, MALIŠANU NIJE BILO SPASA!

Autor: Republika

Svet

25.01.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je dete odmah odvezla u bolnicu kada je shvatila šta se dogodilo, ali lekari su samo mogli da proglase smrt nesrećnog mališana.

UPUCANA ŠESTOMESEČNA BEBA! Majka je u kolima vozila dete, a onda je uletela u kišu metaka, MALIŠANU NIJE BILO SPASA!

Foto: Tanjug/AP

U pucnjavi je ubijena šestomesečna beba/Ilustracija

Stravično ubistvo dogodilo se na ulicama američkog grada Atlante kada je u pucnjavi koja se dogodila između pripadnika dve bande jedan metak zalutao i pogodio šestomesečnu bebu dok ju je majka vozila u automobilu. 

Nesrećna žena isprva nije ni videla da je njeno dete pogođeno jer je uletela u kišu metaka koji su monstrumi razmenjivali iz dva vozila. Kada je shvatila šta se dogodilo nekako je uspela da bebu odveze do Gredi memorijalne bolnice, ali su lekari samo mogli da konstatuju njenu smrt. 

Policija je zbog incidenta pokrenula hitnu istragu.

- Beba je bila slučajna žrtva pucnjave. Angažovali smo sve raspoložive snage u rešavanje ovog slučaja. Nećemo se zaustaviti, radićemo i tokom noći da bismo pronašli krivce i dali neke odgovore ovoj majci koja je izgubila voljeno biće - obećao je na konferenciji za novinare šerif Rodni Brajant. 

 

 

Prema njegovim rečima, nesrećno dete je bilo u kolima svoje mame, bezbrižno i onda postalo žrtva bezumnog nasilja. 

- Ljudi danas ne mogu da reše problem na drugačiji način već odmah potežu oružje. To je veoma zabrinjavajuće - istakao je Brajant i poručio kako je potrebno nešto hitno uraditi da se zaustavi tako velika rasprostranjenost oružja na ulicama.

- Ne smemo više da dozvoljavamo da svi ti kriminalci nose oružje i prete običnim, mirnim građanima - zaključio je on. 

 

 

Sličnu poruku poslao je i gradonačelnik Atlatne, Andre Dikens, istakavši da je problem oružanog kriminala ogroman, kao i da će odgovorni za smrt bebe sigurno biti dovedeni pred lice pravde. 

- Ubijeno je dete. Ono je žrtva odluke odraslih da nose oružje i na takav način rešavaju probleme. Pozivam sve naše sugrađane da se zapitaju da li nam je tako nešto zaista više potrebno - zaključio je Dikens. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading